Cum alegem casca de box potrivita


Cand vrei sa te antrenezi in conditii cat mai bune si sa te feresti de accidentari ai nevoie cu siguranta de o casca de box Knockout. Aceste produse te ajuta sa reduci socul impactului provocat de loviturle adversarilor din ring si iti dau sansa sa iti protejezi capul si creierul de accidentari.

Pe piata din Romania sunt multe tipuri de casti de box din care sa poti alege pentru ca tu sa te echipezi in mod corespunzator pentru antrenamentele cu partener si sesiunile de sparring. Poti sa alegi castile care protejeaza intreaga barbie si obrajii, dar poti sa alegi si castile care sa iti protejeze intreaga fata – modelele Face Saver.

Deci sunt trei mari categorii de casti de box din care sa poti alege pentru a te proteja cat mai bine. Este importanta sa intelegi ca atunci cand porti casca de box temperatura simtita este mai mare pentru ca nu permite pielii de pe cap sa se aeriseasca.

Hai sa vedem in detaliu cele 3 mari tipuri de casti de box pe care le poti alege:

  1. Open face

Daca nu vrei sa iti bati prea mult capul cu caldura provocata de casca de box iti recomandam modelele de tip open face care te vor face sa tolezeri mai bine temperaturile inalte. Deci daca faci box de placere sau la nivel amator aceste casti de box sunt ideale pentru tine. Ele se stabilizeaza pe barbie cu un scai iar in partea superioara a capului ele se fixeaza cu siret pentru a nu aluneca.

  1. Casti cu protectie pentru pometi

Acum probabil ca ai vazut in sala de lupte aceste modele de casti de box – ele sunt ideale petnru ca iti protejeaza pometii/obrajii si barbia. Ele au de obicei gel la pometi pentru a reduce socul simtit de lovituri.

Ele sunt realizate pentru sesiuni grele de sparring cand vrei sa te pregatesti pentru competitii. Ideea este ca aceste casti se muleaza perfect pe pometii si forma capului tau pentru ca tu sa ai maxim de protectie.

  1. Casti cu protectie pentru barbie

Celalalt tip de casca de box este cel care protejeaza 100% barbia si este ideal pentru sesiunile de sparring mai light. Ideea acestui model este ca iti ofera protectie maxima pentru barbie si fata pentru a evita accidentarile.

Atunci cand vrei sa iti cumperi o casca de box ai grija ca ea sa se potriveasca bine cu forma capului tau pentru a sta cat mai fixa pe cap si a nu aluneca atunci cand te antrenezi. Trebuie sa iti ofere de asemenea si un confort mare pentru ca tu sa nu fi deranajat atunci cand o porti.

Vezi si ce sistem de inchidere are casca de box aleasa de catre tine – sunt casti cu inchidere de tip Velcro si casti cu inchidere cu siret. In functie de cat de tare te antrenezi alege casca ideala pentru tine.

Descopera mai jos gama de casti de box Knockout care sa iti ofere mai multa protectie:

Casca Box Knockout Cu Grilaj

Casca de Box Knockout Face Saver Rosu sau Albastru

Alege si gama de genunchiere de protectie de la Knockout Store si antreneaza-te ca un campion.


Previous Cum alegem o chiuveta Blanco
Next Inchirieri auto Bucuresti Otopeni la cele mai bune preturi!