Cum alegem conveioarele potrivite


Conveioarele vin in multe forme si marimi si se pot monta in aproape orice depozit pentru ca afacerea ta sa aiba procese operationale bine puse la punct.

Selectarea conveioarelor potrivite care sa se monteze bine in sistemul de productie si logistica poate sa fie unul cu batai de cap daca nu stii la ce caracteristici sa te uiti. Motivul pentru care aceste conveioare sunt versatile, se pot modifica usor si sunt customizabile pentru a se potrivi cu o gama variata de cerinte si procese.

Obiectivul este sa selectezi cele mai avantajoase configuratii pentru sistemul tau intralogistic.

Conveioarele sunt clasificate dupa functiilor lor – pentru asta, este important sa vezi stilul general a conveioarelor, chiar inainte de a selecta optiunile in plus si add-ons.

Echipa SKBS ofera solutii pentru pietele de nista care au nevoie de conveioare mari, robuste, dar si rezistente pe terment lung.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de conveioare precum cele cu banda – ele sunt cele mai populare tipuri de conveioare care sunt compuse din banda predeterminata pentru a pune pe ea multe produse grele, iar banda este montata pe un sistem de metal. Conveioarele SKBS sunt scalabile pentru a parcurge distante mari si in curbe la care se pot adauga multe add-ons. Depinzand de marimea conveiorului se poate adaugaun motor de capacitate mare pentru ca materialele care se pun pe banda sa se miste la viteza constanta.

Pentru a creste randamentul spatilui logistic se recomanda aceste conveioare cu banda dreapta sau de tip concava – daca se utilizeaza produse de volum mic.  Iti punem la dispozitie gama de conveioare cu lant – care sunt realizate pentru transportul si manipularea produselor grele. Aceste modele se pot configura foarte bine cu mai multe ramuri si care sunt actionate cu transmisie mecanica.

Vezi si gama variata de lifturi hidraulice de la SKBS pe site-ul nostru.


Previous Cum si de ce sa iti alegi un scuter?
Next Principalele instrumente de promovare online