Cum alegem corect gelurile de unghii


Gelurile de unghii se pot alege dupa mai multe criterii prin care gasim:

– lungimea unghiilor tale

Atunci cand te decizi sa iti faci manichiura cu gel trebuie sa fi atenta la cat de lungi vor fi unghiile tale. Pentru a realiza manichiura pe unghii lungi, iti recomadam sa utilizezi un gel mai dens care nu va curge si care va fi modelat mai usor dar cu rabadare. Modelarea se poate face cu o pensula speciala sau cu ajutorul celebrei pensete C care sa iti ofere o forma a unghiilor frumos arcuita.

Comanda acum un gel uv de unghii Janet Nails si bucura-te de unghii elegante si frumoase.

Pe langa asta iti recomandam pilele de unghii Janet Nails care sa iti permita sa dai o forma frumoasa unghiilor tale.

Pentru crearea manichiurii pe unghii false de lungimi mai scurte iti recomandam geluri uv de unghii cu densitate mai mcia pentru ca sunt foarte usor de modelat si ideale de a fi utilizate de incepatoare.

– tipul unghiilor

Pentru a te bucura de o manichiura bine realizata iti recomandam sa utilizezi geluri uv care sa se potriveasca cu unghiile tale.

Astfel pentru a evita problemele in care gelul va curge pe margini, nu isi va mentine forma sau isi schimba textura, orienteaza-te spre geluri transparente.

Alege un gel vascos de unghii daca esti incepatoare in arta manichiurii – recomanda specialistii pentru ca gelurile cu densitate mai mare vor favoriza modelarea mai precisa a unghiilor tale si nu va curge. In acest sens tu te poti juca cu manevrarea gelului. In acest fel gelurile uv dense se vor dovedi o alegere buna!

Dar trebuie sa fi atenta la gelurile cu densitate medie spre scazute pentru ele au nevoie de mai multa manevrare corecta care sa fie dozata in cantitati ideale. Daca esti o tehniciana cu experienta iti vei da seama ca aceste geluri promit rezultate de exceptie.

Alege din gama de lampi uv Janet Nails si bucura-te de manichiura reusita zi de zi.


Previous Solutii practice si eficiente pentru parul tau doar la Zen Studio
Next Ghidul incepatorului pentru alegerea statiei CB