Cum am luat azi nota 3 la limba romana


3 la limba romana

Imi cer scuze ca postez mai rar insa am fost prins cu niste treburi zilele astea. Am avut ceva de lucru, sunt in teste pentru job de editor al unui magazin online unde sper sa il primesc cat mai repede, va voi povesti peste cateva zile ce si cum insa nu ma pot abtine sa nu va povestesc despre cum am luat azi nota 3 la limba romana dintr-o prostie, incerc sa imi dau seama daca din a mea sau a profesoarei. 

Astazi la 13 amiaza a inceput ora de romana, ca deobicei ora se anunta fooooooooarte plictisitoare si usor-usor incepeam sa atipesc (pe bune) dar la un moment dat imi aud numele deoarece ieri a trebuit sa avem la banca un volum de poezii scrise de Eminescu iar ieri colega mea a uitat sa aduca asa ca pentru azi trebuia sa citim o poezie la alegere si sa spunem ce intelegem noi din ea.

Profa: Mihalcea ce poezie ti-ai ales pentru azi?

Eu: Doamna nu am ales nimic.

Colegul Marian: Doamna da sa citeasca de la colega de banca?

Profa: Nu vezi ca nici atata bun simt nu are. Mihalcea ai 3 pentru azi.

Eu: Foarte bine, sa fie sanatos (dupa am bagat somn).

In 5-10 minute am procurat un 3 de toata frumusetea, prima nota la romana pe semestrul asta noroc ca terminam cu Eminescu si sper sa facem ceva mai interesant. Oricum cu media 8 pe primul semestru nu imi fac griji deloc.

Nu ma intelegeti gresit, nu imi place sa i-au note proaste si sa par badaran insa limba romana nu e una din materiile pe care o consider utila dar nu ma refer la toata materia ci la partea de poezie, nuvele, opere, romane si alte minunatii. Mi se pare util sa stiu sa citesc, sa scriu si sa vorbesc, imi este de ajuns. Pe mine unul chiar nu ma intereseaza ce au scris Eminescu, Cosbuc, Creanga si altii. Nu citesc carti, nu am carti.

Este prea multa informatie pe care eu nu vreau sa o “absorb”. Poate voi fi considerat ciudat/nebun ca spun asta insa asta cred eu iar dragoste cu sila nu se poate.

Ce pareri aveti despre scoala si materiile sale inutile?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Voi face review-ri pentru produsele dupa FanCumparaturi.ro
Next Termin liceul dar dupa ce fac ?