Cum am primit tevile si fitingurile din ppr acasa


Mesterii nu aveau timp sa imi ofere explicatii sau consultatii, fiindca la ei timpul chiar inseamna bani. Isi achita regulat toate taxele la stat si doresc ca pana la iarna sa stranga bani suficienti, mai ales ca in anotimpul rece activitatea lor se sisteaza.

Au venit joi, au masurat, s-au sfatuit, au proiectat incalzirea si sistemul sanitar si mi-au dat pe lista lucrurile pe care trebuie sa le cumpar pana luni, cand vor veni la lucrare. Evident ca i-am rugat sa cumpere ei, ca le dau bani, dar mi-au raspuns ca nu fac asta din principiu, fiindca nu sunt la aprovizionare. Este de ajuns sa afle vreun client ca au facut asta pentru mine si gata, pierd teren! Citesc lista si pe alocuri inteleg, dar sunt si lucruri care pentru mine suna a cuvinte straine: tevi si fitinguri din ppr.

Unde sa gasesc eu tevi si fitinguri din acest material si de ce din ppr si nu din cupru sau alt metal. Voi putea afla vreodata? De ce nu sunt mesterii draguti sa explice pe intelesul tuturor totul? E ciudat cum un om poate sa stie aproape totul intr-un domeniu si sa fie ignorant in altul. Da, am citit aproape toate romanele lui Rebreanu, stiu care sunt romanele interbelice si care sunt cele postbelice, din programa scolara, stiu elementele de prozodie, figuri de stil, partile de vorbire, ce este un diftong, un triftong, un hiat si nu stiu de ce prefera instalatorii mei ppr.

De unde pana unde tin limitele cunosterii si ale ignorantei? Pai, daca nu stiu um arata obiectele si de ce au fost alese, ma pot insela cei de la magazine fara probleme. Asa, tot framantandu-ma, mi-a venit ideea sa tastez cuvintele cheie scrise de mesteri pe lista de cumparaturi si am fost directionata in magazinul online Incalzire-sanitare.ro. Se aflau pe stoc o multime de marfuri despre care nu am auzit, dar cel mai mult mi-a placut ca erau pregatiti sa raspunda la intrebarile cumparatorilor si ca nu radeau de ignoranta lor. Aveau in stoc absotul toate produsele necesare, pe care mi le dadusera instalatorii pe lista. Am sunat si am cerut informatiile de care aveam nevoie.

Asa am aflat ca tevile din ppr sunt preferabile si conduc in topul vanzarilor, fiindca: -sunt foarte usoare. O instalatie facuta la etajele superioare nu afecteaza in niciun fel structura cladirii. Mesterii trebuie sa ia aminte si la aceste amanunte, iar ai mei sunt grozavi, daca au ales acest material pentru mansarda. Era atata onestitate in explicatiile pe care mi le dadea interlocutorul meu, incat am fost fericita ca i-am ales ca furnizori ai materialelor si echipamentelor pentru incalzire sau instalatii sanitare. -se fixeaza perfect, sunt etanse si nu se scurge o picatura de apa din ele. Si acest aspect este benefic cladirii. Nu exista riscul unei igrasii in locul in care teava atinge o componenta a constructiei. -nu se oxideaza, prin urmare apa care curge prin ele este mereu curata. Dupa ce am primit explicatiile si am multumit pentru ele am pus la punct toate detaliile comenzii. Luni, camionul cu marfa era la poarta mea, iar mesterii au ramas uimiti ca nu lipsea nimic din lista lasata de ei. Impasul a intervenit, in momentul in care mesterii au refuzat sa monteze centrala si caloriferele, fiindca nu se pricepeau.

Din nou am apreciat onestitatea si am sunat din nou la magazinul care imi trimisese comanda acasa si mi-au raspuns ca trimit tehnicieni cu experienta si aparatura necesara, sa monteze centrala si caloriferele. In prezent, suntem multumiti de incalzirea pusa la punct cu ajutorul mesterilor si magazinului prezentat mai sus si ne pregatim sa punem la punct instalatiile pentru incalzire solara. Avand experienta livrarii celor mai bune produse, acum voi apela direct la ei, fiindca sunt multumita de urmatoarele aspecte: -comunicarea cu operatorul de vanzari -aprovizionarea magazinului cu produse variate, dar de cea mai buna calitate -disponibilitatea fata de client si fata de nevoile sale -servicii de montare a centralelor si a caloriferelor de catre cei mai buni tehnicieni -oferirea consultantei gratuite si pe intelesul tuturor.

Amenajati-va locuintele in asa fel, incat sa rivalizeze in confort si lux xu un hotel de cinci stele, in care sa stati cu drag! Casa este locul care va reincarca energetic si in care va odihniti, va comportati natural, vi se respecta intimitatea si aveti alaturi oamenii dragi. Tineti la ea ca la lumina ochilor si investiti in ea!


Previous De ce sa tii cont cand alegi fotograful pentru nunta?
Next Condu-ţi viaţa cu stil