Cum evaluam o constructie pe structura metalică


Clădirile din metal sunt mai ieftine, rapid de ridicat și durabile. Cumpărătorii sunt de multe ori tentati sa întrebe care sunt prețurile medii ale construcțiilor metalice; raspunsul este de multe ori dificil deoarece depinde de multi factori. Fiecare producător este diferit, așa că vor exista întotdeauna anumite discrepanțe de preț.

Dar puteți afla mai multe despre prețurile clădirilor metalice pentru a vă face o idee generală despre care va fi costul clădirii dvs.

De ce costurile de construcții metalice variază foarte mult? Clădirile metalice au o mulțime de variabile diferite care vor duce la costul final al clădirii. În afară de forța de muncă, există costuri variabile ale materialelor utilizate.

Cele mai importante variabile care vor avea un impact asupra prețurilor construcțiilor metalelor sunt:

Prețul oțelului: prețul oțelului variază in functie de cerere, ofertă și activitate economică. Dacă este disponibilă o ofertă majoră, prețurile pot atinge valori minime extreme, dar dacă un exportator major de oțel are parte de un dezastru natural, prețurile oțelului vor fluctua. Toți constructorii vor trebui să ia în considerare prețul general de piață al oțelului într-o anumită zi pentru a oferi o estimare exactă.

Prețurile combustibilului: oțelul va trebui să fie livrat constructorului, iar clădirea va trebui să fie livrată la lotul tău. Prețurile carburanților vor avea un impact asupra prețului clădirii. Constructorul trebuie să transmită consumatorilor aceste costuri.

Puterea de cumpărare: Companiile care fac achiziții de volum mare pot cere prețuri mai mici la oțel. Entitățile mai mari sunt adesea în măsură să ofere un preț mai mic, deoarece își cumpără oțelul în cantități mari și obțin, prin urmare, o reducere.

Și, de asemenea, trebuie să luați în considerare forța de muncă pentru costul mediu al caselor din structura metalica. Fiecare constructor va avea propriile norme de stabilire a prețurilor și acest lucru nu duce la un preț mediu real pe care să îl folosească drept ghid pentru costul total al clădirii.

Prețurile standard sunt greu de dat cu fiecare dimensiune a clădirii, fluctuațiile pieței și chiar locația. Estimările sunt date de la:

  • Prețurile actuale ale oțelului
  • Locatia  cumpărătorului (distanța față de constructor)
  • Prețurile carburanților
  • Dacă o clădire trebuie să fie livrată la 50 de km de la un depozit față de alta aflata la 200 de km, costul va fi diferit. 

Previous Ce este terapia vampir si care sunt beneficiile sale
Next Alegerea între preț și calitate la foraje puțuri