Cum i-am rezolvat sefului meu problema locativa


De curand, in Bucuresti s-a deschis o companie noua, in domeniul IT. Cum lucrasem pentru aceasta companie in tara mama, mi-a fost usor sa ma angajez. In scurt timp, pentru performante deosebite, am reusit sa ajung pe o pozitie foarte buna, in administratia locala a companiei. Dar, pe langa acte, contracte si alte probleme administrative, un angajat model mai trebuie sa se ocupe si de alte aspecte.

Asta s-a intamplat atunci cand am fost anuntati ca vine unul din sefii cei mari, adica mana dreapta a CEO-ului. Mai mult, acesta venea cu intreaga lui familie (adica sotie, 2 copii si bona). Desigur, in sedinta dinaintea sosirii, s-au discutat aspecte ce tineau de organizarea companiei, dar si aspecte ce tineau de locuinta unde acesta avea sa stea. Si nu puteam sa il cazam la hotel pentru ca intentiona sa ramana cam 2 ani aici. Fiind singurul care lucrase cu ei, in tara lor natala, toti au considerat ca eu le stiu obiceiurile si cam ce isi doresc. Deci, locuinta trebuia sa o gasesc tot eu.

Am inceput imediat cautarea, intrucat ziua cea mare se apropia. Am intrat pe diverse site-uri imobiliare, insa nu am gasit nimic. Apartamentele erau prea mici si casele nu mi se pareau utilate corespunzator pentru un sef atat de important. Tocmai cand era gata, gata sa ma dau batut, am gasit site-ul tudorestates.ro. Aici am gasit locatia ideala pentru seful meu. Pentru ca trebuia sa ma incadrez intr-un buget de maximum 3000 de euro, am gasit, chiar la bani mai putin, adica 2500 de euro, o vila care sa corespunda criteriilor pe care stiam ca le-ar fi acceptat.

Vila isi are locatia in cartierul de lux Pipera, o zona considerata rezidentiala. Este un cartier linistit si sigur. De aici se poate ajunge, cu usurinta, in diverse zone comerciale ( Jollie Ville Mall si Mega Image), la aeroport si, foarte aproape, este Scoala Britanica, Scoala Americana si Scoala Franceza precum si gradinite particulare.

Acestea au fost primele lucruri care m-au atras pentru ca stiam ca seful vine cu copiii care, pentru 2 ani, trebuiau sa fecventeze niste institutii de invatamant speciale, tinand cont ca niciunul nu vorbeste limba romana. Cat despre detaliile vilei, trebuie sa mentionez faptul ca aceasta are living, camera de luat masa (adica dinning), birou, 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie, garaj si multe alte dependinte. Bucataria este complet utilata, echipata si eram absolut convins ca cei mici aveau sa se bucure si de gradina de 1000 de m2 si piscina imensa.

Vila este mobilata partial, astfel incat seful si sotia sa isi poata puna amprenta asa cum isi doresc. Asadar, am sunat si am stabilit o intalnire cu agentul imobiliar de la tudorestates.ro. A doua zi m-am si intalnit pentru a vizualiza vila. Mi-a placut foarte tare si am hotarat sa o inchiriez pentru seful cel mare.

Desi nu pot sa neg faptul ca am avut ceva emotii, totul a mers foarte bine, deoarece seful a fost mai mult decat incantat de casa, iar copiii si mai mult. Recomand tuturor celor care sunt in cautarea unui apartament sau a unei case, site-ul tudorestates.ro.


Previous 5 beneficii ale unui program after-school de calitate
Next Cum sa alegi prizele electrice