Cum iti potelesti usor dorul de pizza


Cand te apuca dorul de pizza si nu ai nicio solutie sa ti-l potolesti, iti vine sa plangi, nu alta! Cunoscatorul stie ce inseamna sa te ademeneasca irezistibil cu mirosul ei de paine calda scoasa din cuptor cu sunca crocanta si salam prajit. Cascavalul rascopt si el s-a topit si a curs uniform peste ciuperci, carne, rondelele de legume si masline.

O vezi, o ai pe farfurie si tremuri de placere fiindca stii ca urmeaza magia. Infigi cutitul si furculita in ea si tai usor bucatile suculente si hranitoare pe care le bagi in gura, apoi le mesteci cu placere.

Blatul pufos se potriveste perfect cu cascavalul topit de calitate excelenta, cu maslinele si bucatile de carne de pui amestecate printre legume.
Dorul de pizza vine des si trece greu in absenta serviciilor de pizza delivery.

Pe cat este de gustoasa, pe atat este de migaloasa pizza facuta ca la mama ei, adica asa cum se face in Napoli. Profesionistii de la Ilpizzaiolo.ro fac cea mai buna pizza din Bucuresti si din Romania, fiindca:

-o framanta din ingrediente sanatoase, nu folosesc aluat precongelat din supermarketuri pentru blat. Faina este de calitate premium de aceea blatul este si pufos si gustos in acelasi timp.
-ingredientele sunt bune si proaspete. Aceeasi strategie in folosul clientului face din pizza facuta de ei una dintre cele mai dorite de pe mapamond.
-coacerea are loc pe vatra, focul se face cu lemne, asa ca atat blatul, cat si ingredientele de pe el se auresc usor, se intrepatrund, nici nu se ard, nici nu raman necoapte sa cauzeze dureri ingrozitoare de stomac.

-dupa ce ca o fac atat de buna, o personalizeaza dupa gustul clientului. Tin minte ca m-am dus candva la un fast-food si am rugat frumos sa nu mai imi puna Ketchup pe un preparat, ci sa-l inlocuiasca daca este posibil cu maioneza, daca nu sa imi lase preparatul simplu si m-au refuzat categoric. Mi-au spus ca este un preparat de sute de ani si nu pot sa vin eu acum si sa imi permit sa le stric reteta!!!

Producatorii de la Illpizzaiollo.ro nu sunt la fel fiindca tin cont de gusturile consumatorilor si reduc sau scot un ingredient, iar la cerere dubleaza altul ca persoana care cumpara produsul sa il consume cu maxima placere.

-aduc comenzile la adresa indicata de pofticios, cat mai repede cu putinta sa nu se raceasca. Sa stiti ca ador sa mananc pizza acasa, fiindca nu sunt obligata sa folosesc cutitul si furculita, ci musc cu pofta dintr-o bucata. In plus nu ma formalizez, daca din greseala scap ceva pe jos sau ma murdaresc la gura sau pe barba. In plus, acasa fiecare isi alege un tip de pizza, iar la masa, fiecare cedeaza celuilalt o bucata de la el, astfel ca ajungem sa gustam din toate tipurile de pizza.

Profitati din plin de faptul ca puteti comanda pizza ca la Napoli si in Bucuresti si nu va mai ganditi sa o preparati singuri acasa, cand muriti de pofta fiindca dureaza mult, in plus cei mai buni pizzari din oras au reduceri mari de preturi!

Previous Cum sa faci SEO pentru Ecommerce
Next Am divortat ca sa traiesc