Cum mi-am ales covorasele pentru masina


blogging

Acum jumatate de an mi-am schimbat masina. Nu mi-am cumparat o masina noua, ci una la mana a doua. Dupa ce am cumparat-o am vrut sa o fac sa arate mult mai bine si am schimbat anumite lucruri care puteau fi schimbate cu usurinta. Printre acestea s-au numarat si covorasele auto.

Am ales sa cumpar covorase auto de la un magazin online. Am ales sa le cumpar de la RoGroup, deoarece acest magazin mi-a inspirat incredere. RoGroup International a aparut pe piata in anul 1994. In cei 21 de ani a multumit o multime de clienti cu cele mai bune produse ale unor producatori consacrati din tari precum Italia, Germania, Polonia, Austria, Cehia, etc. RoGroup se afla in parteneriat cu peste 1000 de societati printre care se numara: Petrom, Rompetrol, Selgros, Kaufland, Carrefour, Dedeman, Metrou, etc.

Revenind la covorasele de masina pe care le-am cumparat am avut grija cand le-am ales. Au contat mult o serie de aspecte importante pentru mine.

Am tinut cont in primul rand de marca masinii. Masina pe care o am apartine marcii Toyota. Nu puteam sa aleg pentru ea covorase pentru Ford sau Fiat. Vestea buna e ca la rogroup.ro gasesti covorase de masina pentru toate marcile de masini.

Apoi, a contat tipul masinii. Bineinteles ca am ales covorase pentru autoturisme, nu pentru microbuze sau utilitare. Covorasele alese de mine s-au potrivit perfect.

Un aspect deosebit de important in alegerea covoraselor de masina este tipul de material. In general, covorasele pot fi fabricate din cauciuc, mocheta, PVC sau combinatii intre aceste materiale. Eu am ales covorase din cauciuc deoarece se curata mult mai usor.

Un ultim aspect pe care l-am avut in vedere a fost pretul. A contat pentru mine, deoarece nu imi permiteam sa dau foarte mult. Insa, de pe rogroup.ro am putut cumpara covorase auto de calitate la preturi accesibile.
Intra pe site daca vrei sa cumperi si tu covorase auto sau alte tipuri accesorii auto.


Previous Cum puteti utiliza banda led afara
Next Cum vreau sa-mi surprind invitatii la nunta