Cum sa alegi un model de usi de interior


usa de interior

Cum sa alegi o usa de interior dintre sute sau mii de modele? Poate fi destul de greu sa alegi o usa potrivita pentru interiorul casei tale, dar alegerea poate fi mai usoara daca stai atent la anumite detalii: modelul si culoarea in comparatie cu interiorul caminului tau, materialul folosit, producatorul de usi de interior sa fie de incredere, sa ofere servicii de montare si sa distribuie in mai multe judete. 

In primul rand trebuie sa ai in vedere faptul ca usile atat de interior cat si de exterior au un rol atat functional cat si estetic. In ceea ce priveste stilul estetic, trebuie sa alegi usi direct proportionale cu dimensiunile camerei sau casei, pe cat posibil culorile sa fie asortate, iar in cazul in care usile sunt pentru spatii mai intime cum ar fi baia sau dormitorul e bine sa fie opaca. Pentru usile de interior din fericire nu ai nevoie de multa securitate, nu trebuie sa fie masive ca cele de exterior, deci prin urmare usile de interior ar trebui sa fie mai ieftine.

usa interios lemn masiv

Consultanta oferita de distribuitorul sau producatorul usilor interioare este extrem de importanta. Incearca sa gasesti o firma de incredere,  cu distributie in toata tara, cu transportul usilor de interior la domiciliu ce ofera si consultanta. Contacteaza un astfel de distribuitor pentru a-ti raspunde la intrebari, verifica daca sunt prezenti online si au un magazin virtual de usi, si rasfoieste un catalog cu usi de interior.

Materialul de productie este de asemenea extrem de important, si trebuie sa fie diferit pentru fiecare camera. Pentru locuinte mai intunecoase sunt utile usile interioare de sticla, pentru usile de la bucatarie si baie iti vor fi utile usile ce nu permit mirosului sa treaca. In rest trebuie sa fii atent si la cat de buna este izolatia fonica oferita.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Scaune auto pentru copii
Next Prezentare pompe submersibile