Cum sa Devii un Parior de Succes


biletul zilei sigur

Dorind sa afle multe lucruri despre tainele acestui fenomen, astfel incat sa reuseasca sa castige bani, pariorii tin cont de sfaturile celor mai buni tipsteri din industrie. Exista totusi o diferenta intre profesionisti si necastigatori, aceasta nefiind data neaparat de o reteta. Totul consta in devotament si disciplina.

Un lucru este clar si anume ca nu exista o reteta magica pe care amatorii o pot copia de la profesionisti si sa o aplice, astfel incat sa aiba rezultate clare. Nu exista nici macar o formula ce garanteaza castigul in pariurile sportive, pentru ca daca acest lucru ar fi valabil, respectiv daca ar exista aceasta formula, atunci in mod cert casele de pariuri s-ar inchide.

Pariorul trebuie sa aiba un set de calitati, dar si un interes suficient de mare in a face lucrurile, astfel incat sa devina mai iscusit in domeniul sau. Pe termen lung, nu vei avea succes daca nu ai o doza rezonabila de inteligenta. Daca ai cunostinte de statistica si matematica, atunci te poti folosi de acestea chiar daca nu vei face operatii aritmetice prea des. Daca totusi nu esti un AS al matematicii si statisticii, poti miza pe biletul zilei sigur, create de tipseri cu experienta care cunosc foarte bine aceste notiuni sau le-au dezvoltat de-alungul timpului.

Este important si sa cunosti foarte bine lucrurile de baza precum transformarea cotelor in probabilitati si vice-versa. Aceste cunostinte te vor ajuta sa intelegi mai bine toate detaliile legate de payout-ul casei. Vei invata mai multe informatii despre lucrurile de baza cum ar fi conceptul de pariuri pe valoare, acest concept fiind cunoscut sub numele de Value Bettiong. Este necesar ca atunci cand pariati sa jucati la casele de pariuri online, astfel incat sa va mariti sansele de a avea rezultate mai bune.

Un alt aspect important in a atinge succesul la pariuri este sa va stabiliti un obiectiv realist. Disciplina este o calitate de care orice parior trebuie sa dea dovada pentru ca degeaba esti inteligent, astfel incat sa intelegi cum merg lucrurile, daca nu dispui si de o disciplina suficienta pentru a te tine de treaba si a avea rezultatele pe care le doresti. Nu uita ca in cariera unui parior exista si momente proaste.

Nu exista parior care sa nu aiba serii negative de rezultate, uneori chiar si luni in care bilantul este unul negativ. Acest aspect face parte din joc. Cheia succesului este sa nu te abati nici un moment de la strategie. Controlul emotiilor este un alt motiv important, pentru ca daca nu vei fi suficient de detasat, atunci vei ajunge sa ai rezultate nesatisfacatoare de care nu vei fi multumit. Aceste rezultate ar putea sa-ti afecteze moralul si vei ajunge sa faci niste gesturi necugetate precum jucatul la recuperare.

Vei avea momente in care iti vei da seama ca lucrurile nu mai functioneaza si orice strategie pe care o aplici pare ca va avea probleme. Trebuie sa-ti aloci un esantion de rezultate pentru a putea face comparatii si pentru a-ti putea imbunatati sistemul de joc. Trebuie sa ai rabdare si pentru a trece peste momentele in care pierzi din cauza ghinionului pentru ca pe termen lung, in cazul aplicarii unui money management eficient, lucrurile se vor aseza.


Previous Impresionează cu fotografiile spectaculoase realizate cu telefonul mobil! Înscrie-te în competiția Huawei InFocus Awards și te poți bucura de recunoaștere internațională
Next Achiziționează un HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 și beneficiezi de reparație gratuită a ecranului