Cum sa te faci de ras – Ham un baietel


ham un baietel
Click pentru marire!

Astazi o sa va explic pe scurt cum te poti face de ras la televizor.  Pentru inceput iti trebuie putin curaj, dupa ce te imbarbatezi putin te duci si te inscrii la preselectiile Romanii au Talent.  Acolo trebuie sa ai grija sa dai tot ce ai mai prost de tine si sa te certi putin cu juriul de preferat cu Mihai Petre. Nu vei castiga marele premiu insa te vei face de ras te vor cunoaste cateva milioane de romani, vei fi popular/a pe FaceBook si cam atat. E cineva tentat?

Reteta este functionala 100% deoarece o am de la cineva care a folosito la preselectiile Romanii au Talent si vineri a aparut si la ProTv. Reprezentatia mai jos:

Reactia internautilor la video a fost exact cum ma asteptam, au inceput sa rada si sa isi bata joc de talentanta Mihaela. Astfel a aparut si poza:

 

ham un baietel
Click pentru marire!

 

Poza a devenit putin virala, deja este postata la multi pe FaceBook. As fi putut sa dau multe exemple din Romanii au Talent Fail in acest articol insa asta mi se pare cel mai amuzant sezonul asta. Ma amuza si cand iese dupa scena si bolboroseste ceva cu “n-am zis ham ..” dar se aude clar ca a zis ham. Oameni tampini carora le place sa se faca de ras, sau poate a fost premiul prea tentant cine stie.

Asta a fost reteta. Acum “ocarati-ma” in comentarii.

Update: Mai e o metoda sa te faci de ras la tv, trebuie sa fii putin cunoscut deja si sa ai o piranda si o amanta, ia-le pe amandoua la o emisiune si show-ul este garantat.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Rau de inaltime
Next P.O.H.U.I – Carla’s Dream feat. Inna