Curatenia intr-un depozit de haine!


curatenie depozit haine second hand

Agentiile care ofera servicii de curatenie, raspandite in toata tara, sunt deja destul de numeroase. Pentru cine este interesat sa-si aranjeze casa ”luna si bec” acum ca se apropie sarbatorile, se pare ca alegerea unei astfel de firme nu constituie o problema…curat sa fie.

In realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Nu este suficient sa incheiati un contract cu o astfel de agentie, pentru ca lucrurile sa mearga ”ca pe roate” iar locuinta sa devina mai igienizata decat o sala de operatii. Nu va inchipuiti ca platind, trebuie sa fiti neaparat si multumiti, oricat de putin exigenti ati fi.

Acest lucru ramane valabil chiar si atunci cand nu este vorba despre servicii de curatenie la domiciliul propriu, ci la birou, intr-un magazin sau chiar intr-un depozit de haine. Avand in vedere fluxul persoanelor care le trec pragul zi de zi, astfel de locatii sunt cu atat mai pretentioase. Dupa cum bine deduceti, au nevoie de o si mai multa grija in eliminarea murdariei.

Necesitatea unui ambient curat

Vorbind despre servicii de curatenie, ne vine in minte o profunda senzatie de confort. Orice fericit ”posesor” al unui loc de munca decent, si in ziua de azi trebuie sa recunoastem ca este un adevarat lux sa detii unul, stie cat este de important sa lucreze intr-un ambient curat. Iar daca mai avem si o afacere care sa ne tina prinsi toata ziulica, vom deveni si mai preocupati sa ne asiguram ca mediul in care ne petrecem o buna parte din timp, nu este o bomba cu efect intarziat.

Sa luam exemplul unui depozit haine second hand. Intr-o asemenea locatie, clientii si angajatii intra in permanenta in contact cu o sumedenie de obiecte de imbracaminte, ale caror origine ramane de fapt o necunoscuta. O curatenie superficiala poate avea consecinte de-a dreptul grave asupra sanatatii, existand riscul contaminarii din cauza germenilor si a bacteriilor.

Pe de alta parte, aspectul ingrijit al unui astfel de depozit este vital pentru bunul mers al afacerilor. Daca la prima vedere intregul spatiu apare curat, aveti un mod excelent pentru a va atrage clienti noi si de a-i pastra pe cei vechi.

curatenie depozit haine second hand

De ce este important sa alegeti agentia potrivita?

Marea problema a unui depozit de haine second hand, cand vine vorba despre curatenie, este spatiul extins. Mentinerea curateniei este ingreunata si de tipul pardoselii, adeseori aceasta fiind din ciment, plastic sau PVC. Sarcina de a igieniza aceste suprafete poate constitui o problema, intrucat este nevoie nu doar de produse de curatat speciale, ci si de instrumente si masini profesionale.

Pentru a evita ”sa va dati cu firma-n cap” din cauza neglijentei, va puteti adresa specialistilor care vor sti imediat ce au de facut. O agentie care presteaza servicii de curatenie profesionale este o posibilitate ce va ajuta cel putin sub aspectul ”curatenie” sa va construiti o imagine care sa le inspire celorlalti incredere.

In ciuda diversitatii de firme si firmulite care promit marea cu sarea, este fundamental sa stiti sa o alegeti pe cea potrivita, in masura sa va asigure serviciile de care aveti nevoie. Nu toate au in dotare echipamentele necesare pentru igienizarea unor suprafete extinse precum cele dintr-un depozit de haine. Si nu tot personalul angajat este suficient de serios incat sa nu dea nastere unor adevarate dezastre in urma lor.

Este important sa stiti ca igienizarea structurilor industriale de talia unui depozit de haine este o operatiune delicata. Fara produsele speciale fiecarei suprafete in parte, fara echipamentele profesionale de curatenie, materialele prezente in structura rafturilor, a peretilor sau a pardoselilor ar putea fi deteriorate. Pana la urma exista riscul sa fie amenintata chiar si sanatatea persoanelor care intra in contact cu acestea.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Din pacate foarte multi oameni nu citesc
Next Noi locuri de munca