Curs manichiura Timisoara – Janet Nails


Vrei sa incepi o cariera noua in domeniul manichiurii si pedichiurii de care sa te poti bucura mai multa vreme?

Echipa Janet Nails iti vine in ajutor cu un curs de stilist protezist in Timisoara care sa te indrume sa faci primii pasi in domeniul beauty pentru ca tu sa poti realiza manichiuri frumoase si elegante atat pentru tine dar si pentru clientele tale.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul beauty, echipa JANET NAILS a imbunatatim mult programa de curs si a pus mare accent pe partea practica pentru ca tu sa poti pune in aplicare toate cunostiintele invatate in partea teoretica.

Astfel in doar 3 saptamani inveti de la zero cum sa dezvolti manichiuri frumoase cu produsele Janet Nails.

Pe toata durata cursului tu vei fi asistata si indrumata de traineri cu experienta in domeniu care sa iti ofere linii de ghidare si sfaturi pentru ca tu sa inveti mai usor cum sa dezvolti manichiuri frumoase.

Cateva avantaje ale cursului de manichiura Janet Nails sunt faptul ca vei lucra cu produse profesionale si de calitate prin care sa te obisnuiesti cu miscarile, vei avea reducere de 20% la gama de produse Janet Nails pe durata cursului, vei avea langa tine in permanenta un trainer cu experienta, vei avea certificare la finalul cursului de la Ministerul Muncii.

Sala in care se va tine cursul de manichiura din Timisoara by Janet Nails este una moderna si complet echipata la standarde ridicate pentru ca tu sa participi in conditii bune la curs:

– mobilierul pe care vei lucra este unul modern si elegant
– vei avea acces la aparatura profesionala si vei avea suport de curs
– cafea si apa

Iata in mare ce vei putea invata la cursul de manichiura organizat de noi:

– cum sa pregatesti in mod corect unghia naturala
– cum sa dezvolti manichiuri pe unghii false
– cum sa aplici gelul pe unghie, cum sa dezvolti manichiuri french, etc.


Previous Parfumuri originale de cumparat de pe Parfumu.ro
Next 5 simptome ale unei cutii automate DEFECTE pe care trebuie sa le cunosti