Cursuri de limba engleza pentru voi


Cursuri de limba engleza pentru voi

Capri este un centru dedicat meditaţilor de limba engleză, fiind localizat în partea centrală a Bucureştiului, mai exact în zona Pieţei Unirii.

Centrul de meditatii CAPRI Bucuresti pune accentul pe pregătirea intensivă şi profesională a copiilor şi a adulţilor în ceea ce priveşte acumularea de cunoştinţe a limbii engleze. Echipa tânără şi mediul relaxant de predare şi învăţare vor fi esenţiale pentru confortul dumneavoastră.

Deşi pare complicat, învăţarea unei limbi străine precum engleza este foarte facilă şi la îndemâna oricui. Profesionalismul îşi va spune cuvântul încă de la primele lecţii pe care le veţi savura. Meditaţiile se pot face în 3 feluri:

  1. Predare one-to-one (meditaţii cu o sigură persoană)
  2. Mini-Cursuri (unde va fi admis un grup de 2-3 persoane)
  3. Cursuri (în care masa de persoane va creşte 6-10 cursanţi)

Este important să cunoaşteţi limba engleză dacă doriţi să obţineţi un job mai bun, să vă sporiţi cunoştinţele/să obţineţi certificate importante precum: TOEFL, CAEL, etc. Centrul de meditaţie Capri, împarte totul în 5 module. Cele 5 module sunt:

  1. Engleza începător – A1
  2. Engleza incepator-avansat – A2
  3. Engleza preintermediar – B1
  4. Engleza intermediar – B2
  5. Engleza avansat – C1-C2

Fiecare modul este predestinat dorinţelor dumneavoastră de acumulare a cunoştinţelor. Punem accentul pe acest lucru, pentru a vă ajuta în călătoria învăţării unei noi limbi străine. Meditatii engleza sunt indispensabile în zilele de astăzi dacă ne dorim reşita pe plan profesional.

Un avantaj de care dispunem este acela că noi programăm lecţiile de engleză în funcţie de programul dumneavoastră de lucru.

Lecţiile vor conţine atât exerciţi gramaticale, cât şi cursuri interactive sau jocuri, pentru înţelegerea perfectă a lucrurilor. Cursul este predestinat oricărei categorii de vârste, noi punând accentul pe calitate şi nu pe cantitate. Vrem să ne asigurăm că plecaţi cu lecţiile învăţate pentru a vă fi mai uşor pe parcursul călătoriei dumneavoastră/al copilului dvs.

Noi dorim să ne îmbunătăţim constant pentru fiecare client în parte. Dorim să vă asigurăm o experienţă de neuitat, din care să vă alegi cu cunoştinţele mult dorite. Profesionalismul este cuvântul pe care ne bazam şi iubim să îl îmbinăm cu voia bună şi interactivitatea. Cu alte cuvinte, va aştepta la cursurile noastre!

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous De ce sa alegi o vacanta all inclusive
Next Scaune-bucatarie