De ce e mai avantajos sa apelez la o firma de mutari decat sa ma mut pe cont propriu ?


blogging

Pana acum m-am mutat de 2 ori. Prima data stateam in chirie. Am inchiriat apartamentul nemobilat si a trebuit sa il mobilez eu. Bineinteles ca atunci cand a trebuit sa ma mut, am luat dupa mine tot ce aveam. Am facut insa cea mai proasta alegere alegand sa ma mut pe cont propriu.

Am imprumutat de la un prieten o masina mai mare si in cateva zile mi-am transportat lucrurile. Nu mi-a trecut insa prin gand ca e mult mai simplu sa apelez la o firma mutari Bucuresti. Cand i-am spus unui prieten ce am facut, mi-a zis ca era mult mai simplu sa-i contactez pe cei de la Best Movers, deoarece sunt profesionisti in mutari. Era deja prea tarziu pentru atunci, insa peste doi ani m-am mutat in propriul apartament si am apelat cu incredere la aceasta firma de transport mobila Bucuresti. Pot spune ca am avut o experienta extrem de placuta.

Mi-am dat seama ca e mult mai avantajos sa apelez la o firma. De ce? In primul rand pentru faptul ca vin cu masini potrivite in functie de ce anume ai de transportat. Astfel nu exista riscul ca mobila sa se deterioreze.
Un alt mare avantaje consta in faptul ca firmele serioase de mutari au materiale potrivite pentru protectia bunurilor tale. Absolut tot ce am avut de transportat a fost transportat in cele mai bune conditii. Cand m-am mutat pe cont prorpiu am spart o multime de obiecte fragile. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc. Acum insa, nici macar un mic obiect nu mi-a fost deteriorat.

Un alt avantaj consta in faptul ca eu nu am ridicat absolut nimic. Am o problema la spate si nu am voie sa ridic nici daca as vrea. Insa, cu o firma de mutari nici nu e nevoie. Angajatii firmelor de mutari se ocupa de tot. Eu doar am supravegheat cum se desfasoara lucrurile. Totul a fost frumos ambalat si transportat in deplina siguranta.
In plus, mutarea s-a facut in cateva ore. Mie mi-ar fi luat cu siguranta zile intregi daca faceam prostia de a ma muta pe cont propriu.


Previous Alege vacante in Tara Bascilor pentru experiente de neuitat
Next Beneficiile aduse de extinderea companiei Arabesque