De ce sa iti duci copilul la cursuri de limba engleza


blogging

Traim intr-o lume in plina dezvoltare. Totul se misca in jurul nostru in mod ametitor. Pentru a reusi in viata un om trebuie sa asimileze cat mai multe cunostinte. Dupa parerea mea, doua lucruri sunt esentiale in ziua de azi. Tehnologia si limbile straine. Peste tot trebuie sa stii sa folosesti calculatorul sau alte gadget-uri pentru a te descurca si trebuie sa stii macar o limba de circulatie internationala. Indiferent ca e vorba de un job, sau pur si simplu de o vacanta, o limba straina te va ajuta si te poate scoate din incurcatura.
Conform studiilor, varsta ideala pentru a incepe studierea unei limbi straine este undeva pe la 3-4 ani. Copiii au o capacitate extraordinara de memorare. Fata de cineva care incepe studierea unei limbi straine la o varsta adulta, un copil va asimila mult mai bine si va pronunta aproape perfect cuvintele intr-o limba straina.
Startul in studierea primei limbi straine ar trebui sa inceapa cu limba engleza. De ce? Pentru ca engleza este cea mai vorbita limba de pe mapamond. Sunt peste 350 de milioane de vorbitori nativi de limba engleza in lume si peste 1 miliard de persoane care vorbesc engleza ca a doua limba straina. Este limba vorbita in orice domeniu, fie ca e vorba de arta, stiinta sau orice alt tip de activitate.
Cu cat cel mic va incepe studierea acestei limbi ma devreme, cu atat sansele de aprofundare corecta sunt mai mari. Copilul poate sa invete limba straina in cadrul familiei, daca parintii sunt buni vorbitori de engleza sau in cadrul unor scoli particulare. Personal prefer a doua metoda. Este mult mai eficienta din mai multe motive:
1. Parintele este intotdeauna subiectiv. La cursuri engleza copii Craiova lucurile se schimba. Profesorul nu va fi subiectiv si copiii vor invata sa asculte si sa isi indeplineasca sarcinile.
2. Daca nu aveti cunostinte solide de limba engleza este mai bine sa lasati aceasta treaba pe seama unui profesionist. Riscati sa ii predati copilului notiuni gresite pe care si le va intipari intocmai si, mai tarziu, vor fi greu de corectat.
3. La cursuri copilul va socializa, va invata sa interactioneze sis a se integreze. Pe langa faptul ca va invata limba engleza se va si distra.
4. Va obtine o diploma sau certificate de studiu datorita unor astfel de cursuri, lucru ce va conta in viitor.
Pentru aiI oferi copilului toate avantajele de mai sus, parintii trebuie sa se asigure ca au gasit scoala optima.
O astfel de scoala este la Craiova si se numeste English Connection. Copiii pot fi inscrisi aici de la varsta de 4 ani. Profesorii sunt bine instruiti si calitatea cursurilor este impecabila. De asemenea, totul este interactiv si foarte dinamic. Clasele sunt formate dintr-un numar mic de elevi, astfel incat profesorul sa se poate concentra pe fiecare copil in parte. Locatia scolii este una deosebita, echipata modern, oferind-ui copilui tau un ambient placut si prietenos pentru a studia.
Daca doresti sa ii oferi celui mic cursuri de calitate, cea mai buna alegere este English Connection.


Previous Prisync ajuta retailerii online sa fie competitivi urmarind preturile la mii de produse online
Next Cum să promovezi eficient un eveniment de excepție