Deblocam usi


blogging

De cate ori nu vi s-a intampla sa vi se blocheze o usa? Fie ea usa de acasa, de la masina sau de la birou. Usile se pot bloca foarte usor, de cele cele mai multe ori din cauza cheii care se poate bloca in usa sau din cauza “broastei” care se poate defecta.

Ce faceti atunci cand se blocheaza usa? Schimbati “broasca” presupun. Ei bine mai nou puteti apela la servicii de deblocari usi . Echipa de la deblocari-usi.ro va pune la dispozitie o gama mare de servicii ce va pot ajuta cand usa dvs. se blocheaza.

Serivicii precum:

LACATUSERIE – DESCARCERARE: deblocari usi imobile, deblocari usi autoturisme, deblocari case de bani, reparatii yale, balamale, montaj usi metalice, montaj yala sau broasca in usa metalica, montaj yala sau broasca in usa de lemn;

CONSTRUCTII: montare gresie-faianta, rigips, zidarie, zugraveala, instalatii electrice – sanitare, garduri-grilaje de fier, montare carton hidroizolator.

Se deplaseaza la dvs. acasa si va delocheaza usa cat ati spune “cheie”. Nu trebuie sa va mai chinuiti dvs. cu surubelnite si toate cele.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Supramax articulatii
Next Echipa ce repara usi