Despre domeniul de reparatii termopane


geam termopan

Ferestre si usi termopan avem cu totii, foarte putini sunt aceia dintre noi care inca mai au clasicele ferestre sau usi din lemn, astfel ca, la fel ca si in domeniul auto unde un service este intotdeauna necesar pentru buna functionare a automobilului asa au aparut si firme ce se ocupa cu reparatii termopane.

In prima instanta, poate fi un domeniu banal caruia nu trebuie sa-I atribuim o prea mare importanta, dar, ce va-ti face daca, in toiul iernii, in miez de viscol va cedeaza o balama sau un sistem de inchidere de feronerie al geamului termopan? Sau daca dupa o ploaie torentiala constatati ca apa a intrat pana in mijlocul camerei?

Toate aceste probleme pot fi remediate in timp util si la costuri mult mai mici decat inlocuirea in totalitate a ferestrei termopan cu una noua. Urmatoarea intrebare care revine o data ce am inteles necesitatea unei firme de reparatii termopane este ce alte operatiuni poate indeplini ea. Un exemplu il avem in lista de mai jos:

– inlocuiri garnituri pentru o mai buna etanseizare
– confectionarea si montarea de plase insecte
– montare glafuri si stresini
– modificari termopane cum ar fi transformari din geamuri fixe in deschidere sau modificari din geamuri simple in oscilobatante.

Astfel ca, niciodata nu poti sti cand ai nevoie de o firma de reparatii termopane, sau cand iti schimbi mobila si doresti sa modifici sensul deschiderii ferestrei sau sa-ti schimbi plasele de insecte. Orice posesor de ferestre termopane trebuie sa aiba in vedere ca, cel putin o data in durata de viata a termopanelor o sa aiba nevoie de serviciile unei firme de reparatii termopane, asa ca, e bine de stiut ca aceste societati exista si pot fi gasite pe internet totusi alegerea unei astfel de firme trebuie facuta numai de dumneavoastra calculandu-va bugetul alocat pentru serviciile de care aveti nevoie si desigur de oferta de pret care o ofera societatea pe care o contractati.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous INCHIRIEREA UNUI APARTAMENT IN CENTRUL BUCURESTIULUI
Next Voi de unde cumparati adidasi