Despre ghilotinele de hartie


blogging

Ghilotinele de hartie sunt aparate care asigura taierea hartiei in formele si modelele dorite de utilizator, din coala de mari dimensiuni, in formatul dorit. Ghilotine  hartie pot fi trimmere, ghilotine manuale sau electrice.

Aceste aparate pot avea complexitati dintre cele mai variate, putand fi dotate cu presa electrica sau automata, vinclu manual sau controlat electronic, perne de aer sau mese laterale. De asemenea, in functie de modelul in cauza, ghilotina hartie dispun de linii optice care indica zona de taiere, precum si display digital.

Trimmerele sunt echipamentele cel mai des utilizate, acestea reprezentand echipamente utilizate prntru a taia hartie sau cartoane de cel mult 1.5 mm si de diferite lungimi. Acestea sunt dotate cu cutit drept. De asemenea puteti sa va cumparati si un laminator a3 . Cartuseria  este  unul dintre site-urile care pune la dispozitia vizitatorilor si clientilor sai modele de trimmere dintre cele mai variate, de la variantele de baza, pana la cele profesionale.

De asemenea, de pe site pot fi comandate si stand-uri pentru trimmere, care se folosesc la asezarea aparatului, pentru a-i conferi o mai buna stabilitate. Utilizarea prin intermediul suportului este recomandata ca fiind mai usoara si mai eficienta datorita faptului ca trimmerul poate ajunge sa foloseasca format mare de hartie, ceea ce duce la ingreunarea activitatii.

Suportul pentru trimmer este recomandat si datorita faptului ca va oferi o mai mare precizie la taiere. Unul dintre modelele  prezentate pe www.cartuseria.ro , suportul pentru trimmer RC 960 format A1 este confectionat din otel, ceea ce ii aduce un plus de rezistenta si fiabilitate.


Previous 10 motive sa alegi Watchshop
Next Dinţii sănătoşi secretul unui zâmbet minunat!