Despre web design


web design

Un domeniu atat de vast ce pentru unii este foarte complicat si greu de inteles dar totodata un domeniu foarte profitabil si util adica un site fara web design nu ar fi site, clar. Pe langa un cod curat ai nevoie si de un design la fel de curat si placut ochiului care sa faca site-ul usor de citit si de parcurs.

Dupa cum bine stiti si voi firmele sau freelancerii ce se ocupa de web design incearca in primul rand sa creeze un site atractiv, accesibil si functional care sa faca vizitatorul sa navigheze cat mai mult pe acel site si eventual sa cumpere produsele afisate pe site daca discutam despre un magazin online.

Nu este foarte greu de realizat un site bun, in primul rand trebuie scos in evidenta site-ul printr-o grafica inovativa, un design atractiv cu un meniu la vedere caare sa fie usor de vizualizat de vizitator, o structura logica si in cele din urma un continut de calitate.

Un alt lucru foarte important in web design este compatilitatea website-ului cu majoritatea browserelor sau macar cu cele mai folosite  deoarece sunt numeroase browsere disponibile pe internet, iar persoanele instaleaza browserul care li se pare lor mai eficent, incat unii vizitatori vor naviga cu Internet Explorer, altii cu Mozilla Firefox, unii cu Google Chrome, iar altii cu Safari sau Opera. Asigurati-va ca va functioneaza site-ul pe cat mai multe browsere si ca aveti un design responsive ce permite site-ul sa se redimensioneze in functie de rezolutia device-ului dupa care este site-ul accesat.

Pentru un web design profesionist si o optimizare seo cat mai corecta va invit pe itexclusiv.ro


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Imi e dor de jocurile dupa pc
Next Servicii web de calitate