Distractie pentru toate varstele la Mamaia


litoral bulgaria

Mamaia este o statiune de pe litoralul romanesc ce merita toata atentia de care dispune. Ea este unul dintre centrele de distractie de pe malul Marii Negre pe perioada verii, deoarece gazduieste multe concerte cu artisti celebri din Romania, spectacole de tip stand-up comedy, si multe altele.

Daca va aflati in Mamaia cu familia si, implicit, cu cei mici, puteti sa ii duceti pe acestia in Parcul de Distractii Aqua Magic. Aici, copiii pot sa se distreze asa cum nu au mai facut-o niciodata, deoarece pot inota intr-una dintre piscinele special amenajate pentru acestia, sa se dea intr-unul dintre topogane, si multe altele. Adultii, pe de alta parte, pot dispune de distractii ce implica mai multa adrenalina, avand nenumarate metode de petrecere a timpului in cei 4.000 de metri patrati de parc.

Unele persoane vad ca o distractie si un mod de relaxare in a observa arhitectura cladirilor vechi. In Mamaia, se afla simbolul cel mai reprezentativ al acestei statiuni, si anume Cazinoul. Aceasta cladire, construita in jurul anului 1930, este o adevarata emblema a statiunii din care face parte, datorita arhitecturii sale superbe, ea fiind restaurata recent pentru a atrage cat mai multi turisti. Daca doriti sa va cazati intr-un loc in care sa dispuneti atat de o vedere catre cazino, dar si asupra Marii Negre, puteti sa va cazati la Hotel Majestic din Mamaia. Acesta este un hotel de 3 stele, care ofera toate conditiile necesare pentru ca turistii sa poata avea vacanta pe care si-au dorit-o intotdeauna.

Cei care sunt dornici de experiente putin mai extreme, pot efectua diferite sporturi pe apa, cum ar fi raftingul, a merge cu jet ski-ul si chiar si surfing, atunci cand valurile permit acest lucru. Totodata, unele persoane, care dispun de mai multi bani, pot inchiria unul dintre yacht-urile puse la dispozitie in port, pentru a putea calatori in largul Marii Negre si a putea observa imaginile superbe. Totodata, in largul Marii Negre, veti avea parte, cu siguranta, de momente de relaxare maxima si, de ce nu, chiar si de meditare.

Chiar daca multe persoane vin la mare pentru a sta pe plaja si pentru a scapa, cel putin pentru moment, de viata de zi cu zi, sunt necesare si alte activitati care sunt disponibile si acasa, cum ar fi petrecerile. Mamaia nu duce deloc lipsa de activitati distractive, menite sa atraga un numar cat mai mare de turisti.

Indiferent de modul de distractie pe care il veti alege, cu siguranta veti avea parte de o vacanta superba, daca veti dori sa o faceti in Mamaia, o statiune ce se afla, de multi ani, intr-o continua ascensiune, atat din punctul de vedere al conditiilor pe care le ofera, dar si a numarului de turisti, acestia mentinand atmosfera intr-una de petrecere continua.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Cum sa devii sofer smecher
Next Este frumoasa meseria de tractorist