Dormitor de lux de la Tamos


dormitor de lux

Sunt in cautare de un pat nou pentru camera mea, un pat nu foarte mare dar care sa fie confortabil. Cel vechi a inceput sa scartaie si e cam tare asa ca daca tot vine iarna am nevoie de un pat moale si calduros sa dorm linistit cand afara bate viscolul.

Am analizat mai multe paturi de prin magazinele din oras dar ma uit si pe net pentru ceva reduceri la paturi si din site in site am ajuns la www.tamos.ro si observ ca au preturi foarte bune cu reduceri de peste 40% in ultima vreme de exemplu un pat care chiar imi place si cred ca s-ar potrivi la mine in camera este Pat PRACTIC care de la 370 de lei a ajuns la 220 de lei deci o reducere de 41%.

Cu o noptiera draguta ce nu costa mai mult de 150 de lei poate si un birou putin mai mic decat cel pe care il am, pentru ca cel care il am de cativa ani ocupa mult loc, voi obtine un dormitor lux cu mobila noua in care sa ma simt bine.  Deja am prezentat ofertele parintilor mei si poate primesc si eu un cadou de Craciun (in mobilier pentru camera).

Cam acela ar fi modelul care imi place momentan insa si alte paturi sunt ok laTamos iar preturile nu sunt deloc de neglijat, mobila vanduta de ei are un aspect foarte placut si imi plac mult modele lor de paturi in special. Vad ca au si lenjerii de pat care arata super si din nou preturile sunt chiar bune fata de ce preturi sunt la mine in Focsani.

Paturile au o structura de rezistenta solida dar si compacta in acelasi timp, paturi lucrate doar din materiale de calitate si la care se ofera certificate de garantie foarte avatajoase, pentru alte reduceri sau alte piese de mobilierd incercati cu incredere Tamos.ro, sunt sigur ca o sa gasiti ceva pe placul dumneavoastra la un pret cat mai accesibil.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Productie publicitara de calitate
Next Este necesara supravegherea video ?