Dupa o luna de exercitii zilnice


sporturi

Mai tineti minte cand va spuneam ca m-am decis sa fac sport pentru a avea un abdomen plat si pentru a mai slabi cateva kilograme? Ei bine de atunci fac acele exercitii zilnic insa rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor mele adica am slabit undeva la 1.5 kilograme iar abdomenul este la fel.

Singurul lucru care imi place este ca ma simt mult mai bine dimineata dupa ce imi fac exercitiile, ma inviorez repede si imi piere acea sila ce te curpinde imediat ce te dai jos din pat. Este un foarte bun mod de a-ti incepe ziua.Insa scopul meu este de a mai slabi 4-5 kilograme pana la vara cel putin si de a avea un abdomen plat deoarece sincer m-am saturat sa port “tricouri cu burta”.

Astazi mi-am dat seama ca doar cateva exerciitii in fiecare dimineata nu imi vor indeplini scopul, mi-am dat seama dupa masa de pranz luata impreuna cu mama si tata pentru duminica este singura zi din saptamana in care putem sta impreuna la masa de pranz. Dupa 7 sarmale, putina friptura si 2 felii de placinta cu mere am realizat ca am o burta foarte mare, chiar facusem burta mare de la o singura masa.  Iar eu mananc de trei ori in zi (mic dejun, pranz si cina) plus gustarile dintre mese care nu sunt deloc bune (acum realizez).

Pai in acest stil nu voi face nimic altceva decat sa ma ingras si sa imi maresc burta, ceea ce nu vreau absolut deloc. I-am spus mamei ca in aceasta seara nu mananc si chiar nu simt nevoia sa mananc, poate ca pe la 12 noaptea mi se va face foame si voi rontai ceva insa sper sa adorm si sa uit de foame. Nu vreau sa ma infometez insa trebuie sa nu mai fac excces de mancare ca sa slabesc cat imi doresc pana la vara.

Deasemenea daca tot e mama in concediu in aceasta saptamana ii voi sugera cateva retete dupa internet care sa fie ceva mai usoare. Cat despre diete, regimuri sau plate/pastile nici nu vreau sa aud. Ma voi limita la sport si mancare cat de cat sanatoasa mancata regulat. Adio gustari dintre mese si chipsuri cu suc.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Harlem Shake valiscrie.ro
Next In drum spre bani