Emo revine


emo 2013

Am trecut peste subiectul cu telefonul de luni, azi am cumparat o cartela noua si voi folosi un telefon mai vechi pana imi cumpar altul asa ca sa trecem la subiect.

Anul acesta “moda” emo revine cu forte noi si mai puternice pentru ca daca pana acum cei ce se credeau emo scriau pe piele cu ace/lame etc o litera de preferat initiala iubitei/iubitului sau isi taiau venele acum isi scriu tot numele iubitei/iubitului.
Acest lucru ma ingrozeste si l-am observat pe facebook (unde altundeva?) la o copila de 14 ani ce si-a pozat noua ei mana zgariata si a pus-o pe Facebook. Mai jos poza.

emo revine
Click pe poza pentru marire.

Am subliniat si ce scrie “Ingerasul tau dulce”, cum sa iti pui ma numele asta, decand esti inger si cum ai facut sa ajungi inger? Cat despre modul cum scrii, dute si invata.

Pe aceasta fata o urmaresc de ceva timp, pentru ca tot imi apar statusurile ei si am observat ca vrea p**a deoarece seara cand merge la culcare tot spune ca este in “patuts cu Alex” dar de unde atata, maica-sa nici nu cred ca stie ce posteaza ea pe Facebook. Inca ma mai uimesc copii de 13-14 din ziua de azi. Nici eu nu sunt mare tare (17 ani) dar la 14 ani nu aveam Facebook, abia la 15 mi-am facut cand am ajuns la liceu, sa fiu in rand cu lumea.

Ce ne facem cu tinerii din ziua de azi?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Si uite asa am ramas fara telefon...
Next Un week-end de tot rahatul