Este Dieta Daneza o metoda eficienta de a pierde kilogramele in plus


dieta-daneza

Dieta Daneza este apreciata pentru eficienta sa, datorita acesteia, veti putea pierde chiar si 10 kilograme. Veti avea parte astfel de mai putina celulita, dar si un metabolism schimbat. In acelasi timp, va veti mentine noau greutate timp de 2 ani. Dieta este eficienta, dar ea vine si cu niste riscuri, pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Medicii cardiologi sunt de parere ca aceasta dieta are beneficii asupra sistemului cardiovascular. Cu toate acestea, parerile sunt impartite in ceea ce priveste impactul dietei asupra rinichilor, ficatului, dar si al tractului digestiv.

In cadrul acestei diete, va trebui sa oferiti organismului un aport de doar 600 de calorii pe zi. In acelasi timp, lista alimentelor este una foarte restransa, de aceea trebuie sa aveti si acest lucru in vedere. Inainte de a va apuca de dieta Daneza, este important sa va vizitati medicul de familie si sa-i solicitati acestuia un set complet de analize de rutina. Dietele agresive sunt recomandate doar persoanelor sanatoase, care nu sufera de boli cronice.

Un alt lucru important de avut in vedere, daca veti tine aceasta dieta este sa cresteti cantitatea de apa pe care o veti zilnic. Consumati astfel cel putin 2 litri de apa pe zi. Apa va deveni foarte importanta, in moemntul in care nu furnizati organissmului ceea ce are nevoie. Un alt lucru de avut in vedere este sa facet exercitii fizice. Sportul va va ajuta in privinta slabitului. Acesta este un motiv pentru care este important sa faceti miscare, chiar daca tineti aceasta dieta. Pragtiti-va sa va asumati aceasta dieta in totalitate. Nu uitati sa va informati corect, dar si complet inainte de a incepe sa tineti dieta. Este important sa nu sariti peste nici o zi a acestei diete. De asemenea, nu inversati meniurile intre ele.

Toate cele 13 zile ale acestei diete vorr presupune un meniu diferit, de aceea este important sa respectati cu strictete regulile sale. Un alt lucru pe care nu trebuie sa-l uitati este ca sarea, condimentele, dulciurile, dar si prajelile sau alcoolul si sucurile sunt complet interzise. In afara de acest lucru, nu veti avea voie sa luati nici o gustare in afara celor 3 mese principale. Programul este unul agresiv asadar pentru organism, de aceea nu va trebui sa-l aplicati decat o data la doi ani. Multi care au dus aceasta dieta la sfarsit au recunoscut ca s-au simtiti lipsiti de energie.


Previous Cum îți găsești rochia perfectă pentru evenimente importante?
Next Merita sa Cumperi Calculatoare Refurbished