Esteto – locul ideal pentru consumabile medicale


Orice medic are nevoie de consumabile pentru cabinetul, clinica sau spitalul in care lucreaza. Acestea sunt produse indispensabile pentru a pastra igiena la locul de munca dar si pentru a preveni anumite infectii ce se pot contacta de la pacientii pe care ii trateaza. Toate aceste obiecte de unica folosinta sunt esentiale, deoarece nu este indicat ca halatele, bonetele, manusile sa fie folosite de doua ori. Sterilizarea nu mai este practica si, de asemenea, este un lucru ce presupune anumite riscuri. Inainte, toate obiectele din cabinetele medicale si spitale se spalau si sterilizau. Asta pentru ca nu existau pe piata toate aceste accesorii de unica folosinta. Riscurile de a contracta anumite boli erau destul de mari. Pentru evitarea acestor probleme, sterilizarea ar fi trebuit facuta extraordinar de bine, lucru care nu se intampla intotdeauna. Imi aduc aminte de acele seringi care se fierbeau, inclusiv cu acul pe care il foloseau asistentele la mai multi pacienti. Acum seringile si acele sunt, din fericire, desigilate in fata pacientului si apoi aruncate.

Si pentru ca tot a venit vorba despre manusi, pe randurile de mai sus, unul din cei mai buni furnizori de astfel de produse este Esteto. Acestia comercializeaza mai multe tipuri de manusi ce pot fi folosite la efectuarea actului medical.

Foarte indicate sunt acele manusi nitril. Acestea sunt cele mai rezistente manusi pe care medicii le pot folosi. Sunt manusi nepudrate pentru persoanele alergice la praful folosit de obicei pentru celelate tipuri de manusi sau pentru cei care prezinta sensibilitate la latex. Ele sunt folosite de catre medici atunci cand au loc proceduri cu risc maxim tocmai datorita gradului lor crescut de rezistenta. De asemenea, cei care opereaza pe serviciul de ambulanta pot folosi asemenea tipuri de manusi. Sa nu credeti ca dor sistemul medical le utilizeaza. Se regasesc si la persoanele care lucreaza in industria alimentara pentru a se evita contaminarea hranei dar si la cei care lucreaza in industria cosmetica sau care au un salon de tatuaje. Sunt perfecte, deoarece actioneaza ca o bariera protectiva si impotriva substantelor toxice.

Un alt tip de manusi pe care Esteto le pune la dispozitie sunt acele manusi latex. Probabil sunt cele mai cunoscute tipuri de manusi. Ele sunt, de asemenea, foarte rezistente, se muleaza usor pe mana, au aderenta, nu se rup usor. Pentru cei cu alrergii la pudra exista si varianta nepudrata fiind la fel de usor de utilizat. Afara de domeniul medical, acestea sunt des intalnite in agricultura, zootehnie, in atelierele auto, tamplarie, tocmai pentru calitatile enumerate mai sus.

La Esteto, pe langa manusi, mai puteti achizitiona si halate, acoperitoare incaltaminte, masti de unica folosinta dar si recipiente pentru deseuri medicale, instrumentar pentru cabinetele medicale, uniforme si multe alte accesorii necesare oricarui cadru medical. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrai pe site-ul foarte bine organizat, sa cautati categoria si produsul care va intereseaza si sa plasati comanda. Veti avea comanda acolo unde doriti in maxim 3 zile. Pentru comenzile sub 200 lei veti plati o taxa de transport de doar 15 lei si pentru comenzile ce depasesc 200 de lei, transportul va fi gratuit.

 


Previous Samsung și Red Bull lansează provocarea „See the Bigger Picture”   într-un nou videoclip cu sporturi extreme
Next Solutia care satisface cerintele business-ului modern