Excursia oamenilor puternici si curajosi


Oamenii isi aleg excursiile dupa caracterul si deprinderile lor. Cei puternici si curajosi aleg fara sa stea pe ganduri excursie rafting Muntenegru.
In cafenelele si mallurile din orasele mari ne ducem mereu, dar in imparatia stancilor si a apelor, in mijlocul vegetatiei si a peisajelor feerice mergem numai cand organizeaza agentia de turism Oxigentour.ro iesiri pline de adrenalina, provocare si poveste.
Pentru mine experienta de a vedea la fata locului forta de nestapanit a apelor de munte reprezinta o forma originala de imbogatire sufleteasca. Perseverenta izvoarelor care sapa in stanca, desi par atat de neinsemnate, ma motiveaza sa depun eforturi supraomenesti pentru indeplinirea obiectivelor ce par de domeniul supranaturalului pentru cei din jur.
Viata traita la cote maxime si de-a lungul apelor repezi de munte, care intalnesc si obstacole in cale reprezinta adaptarea permanenta la conditiile care se schimba din mers, actiune si inteligenta, inteligenta, inteligenta.


Raftingul mai inseamna si disciplina. De sincronizarea miscarilor tale depinde adesea siguranta ta si a coechipierilor.
Excursia te provoaca sa lupti si sa te acomodezi conditiilor naturale, dar sa iti depasesti si limitele. Frica ramane departe fiindca tiroliana si raftingul sunt sporturi ale curajului, puterii si inteligentei. Forta bratelor si picioarelor are nevoie de o forta superioara, de ratiune pentru coordonare.
O excursie cu un program complex contribuie la formarea completa a celor care o fac, la valorificarea calitatilor motrice, dar si a inteligentei.
Muntenegru este un taram de vis care merita vizitat de mai multe ori in viata, mai ales ca aici se afla cea mai mare tiroliana din Balcani.
Excursia va fi organizata in perioada 29 mai-2 iunie 2019, costa 195 de euro si sunt disponibile numai 39 de locuri.
39 de locuri sunt prea putine fata de risipa de frumusete din jur! Imaginati-va cata incantare vor simti turistii, cand vor avea parte de oaza de racoare vara! Stropii de apa curata le vor inviora fetele, iar peisajele mirifice le vor imbogati sufletele. La toate acestea se adauga forta bratelor, stabilitatea corpului, miscarile controlate ale picioarelor, exercitiile fizice care inseamna sanatate si fortificare organismului.
Toti cei care suntem sedentari acasa si la locul de munca avem nevoie de aceasta excursie sa nu ni se atrofieze muschii.
Excursia in sine debuteaza cu un minicircuit prin Romania, fiindca se pleaca din Piata Unirii pe traseul Pitesti – Craiova – Turnu Severin.
Sarajevo este un oras incarcat de istorie si merita vizitat. El a fost fortareata otomana in trecut si tot de aici a izbucnit Primul Razboi Mondial, iar la Sarajevo este prima oprire.
In ziua a doua, dupa instructaj urmeaza raftingul pe Tara, dupa ce grupul este echipat adecvat. Dupa trei ore petrecute pe muchie de cutit in valurile repezi ale raului turistii vor avea parte de o masa cu preparate sarbesti, renumite pentru bunatatea lor.
In ziua a treia urmeaza confruntarea cu cea mai mare tiroliana. Cei care doresc sa o incerce vor avea cascadele de munte si raul Tara sub ei. La intoarcerea la Belgrad se vor vizita obiective turistice, se va petrece si lumea povestilor isi va deschide din nou larg portile.
La intoarcere, turistii au asupra lor tezaure spirituale si fizice de mare pret.


Previous Niciodata nu este prea tarziu pentru inot
Next Esti satul de service-uri incompetente care mai mult strica decat sa repare?