Exercitii pentru abdomen neobisnuite, care functioneaza!


suplimente nutritive

Exercitiile pentru abdomen sunt printre cele mai importante exercitii fizice ce se pot practica in multiple locuri, fie acasa sau la sala de fitness, pentru a obtine un fizic de invidiat. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre cum se fac in mod corect si sanatos exercitiile, sau sfaturi si exercitii neobisnuite de abdomen atunci te afli in locul potrivit.

Exercitiul „abdomen de crocodil” – Cred ca deja ti-ai facut o imagine vizuala, in acest exercitiu pentru abdomen trebuie sa iei pozitia pentru flotari cu coatele putin indoite. Acum incordeaza-ti abdomenul si incearca sa te misti inainte alternand o mana cu piciorul opus (mana dreapta cu piciorul stang si invers).

Exercitiul pentru marginile abdomenului – iti doresti ca abdomenul sa fie cat mai uniform, deci aceste exercitii sunt foarte importante. Trebuie sa te asezi pe o parte, de preferat pe o saltea, spijinit intr-un cot, sa iti incordezi abdomenul si sa iti misti soldurile spre stanga, apoi spre dreapta, catre tavan apoi catre podea.

Exercitiul „bicicleta” – pentru acesta trebuie sa te asezi pe spate, cu mainile dupa cap, sa iti incordezi abdomenul si sa faci bicicleta alternand mana cu piciorul opus. Cand strangi piciorul stang sa il atingi cu cotul drept si invers.

Acestea sunt doar cateva exercitii pentru slabit, pentru un abdomen cat mai plat. Aceste exercitii pentru abdomen sunt utile atat pentru femei cat si barbati. Cititi si restul articolelor pentru a intelege care este diferenta dintre exercitiile pentru abdomenul barbatilor, sau „patratele”, si cele pentru un abdomen plat al femeilor.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Ce mai face Rihanna pe la concerte
Next Sfaturi pentru SEO deseori ignorate de webmasteri