Extensiile- cel mai wow trend in materie de frumusete


Lumea din jurul nostru s-a dezvoltat in ultimii ani din toate punctele de vedere, nu avem cum sa nu mai recunoastem asta. Lucruri pe care nu le credeam posibile in urma cu zece ani fac parte acum din realitatea noastra de zi cu zi. Spre exemplu, haideti sa ne indreptam atentia astazi spre tehnologia de beauty, o tehnologie care a ajuns la un nivel pe care nu ni-l puteam imagina in urma cu cativa ani. Vrem sa vorbim astazi despre extensii, un truc pe care in ziua de astazi il folosesc din ce in ce mai multe doamne si domnisoare.

Spre exemplu, in urma cu ceva ani puteam vorbi doar despre niste clipsuri obisnuite, in timp ce acum, in zilele noastre, putem vorbi despre suvite aplicate prin tehnica impletirii sau chiar despre aplicarea lor cu un adeziv special. Orice am vrea sa spunem, trebuie sa fim de acord ca nu multi dintre noi ne-am fi imaginat ca vom ajunge sa vorbim despre asa ceva in Romania. Acum nu numai ca a devenit o tehnologie normala, folosita de multe femei, dar chiar este destul de accesibila incat sa poate fie utilizata de cat mai multe dintre noi. Si nu este nimic anormal in a apela la extensii din par natural, un truc care ne poate ajuta sa avem parul pe care ni l-am dorit intodeauna.

Care sunt cele mai bune extensii si de unde le cumparam?

Ei bine, aceasta este intrebarea de baraj, de care se lovesc cele mai multe dintre femeile care s-au hotarat ca vor sa cumpere extensii. Piata saloanelor de infrumusetare este acum intr-o continua expansiune, ceea ce face ca asa zisii specialisti in beauty sa apara ca ciupercile dupa ploaie. In aceste conditii, nu putine sunt femeile care s-au pacalit luand de bune sfaturile unor asa zisi profesionalisti care sunt gata sa faca orice pentru a isi vinde produsele.

Brandul Zen este unul dintre cele mai cautate nume atunci cand vorbim despre extensii. Brandul Zen a fost pus pe picioare de Mihai Partea, un stilist care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare in aceasta lume a beauty-ului. Daca ne uitam pe oferta lor, vom vedea ca avem la dispozitie extensii tape on, clip on, cu cheratina sau cu microring. Ce este cel mai important este ca toate sunt  extensii din par virgin natural 100%, ceea ce face din aceste extensii unele dintre cele mai bune pe care le puteti gasi pe piata din Romania.

Chiar daca toate aceste denumiri de mai sus nu iti sunt cunoscute la acest moment, cei de la Zen te pot consilia cu privire la tipul extensiilor la care sa apelezi sau in legatura cu culoarea, lungimea si densitatea lor. Insa, poti sta linistita, atat timp cat alegi niste extensii din par virgin natural 100%, nu ai cum sa dai gres.

Previous Locul cu cele mai bune parfumuri online pentru femei
Next Cate gradini roditoare in Bucuresti, Doamne!