Facebook are acum hashtaguri


Reteaua sociala condusa de Mark Zuckerberg calca pe urmele Twitter si Instagram. Hashtagurile sunt, acum, parte din viata utilizatorilor de Facebook care pot, astfel, sa tina mai bine pasul cu ceea ce se intampla.

Zvonul privind implementarea hashtagurilor a aparut prin martie, iar ieri primii utilizatori ai retelei s-au bucurat de ele. In perioada urmatoare, acestea vor fi disponibile pentru tot mai multi useri.

Aceste cuvinte cu semnul diez in fata sunt menite sa ii ajute pe utilizatori sa gaseasca mai usor continut in reteaua sociala. Potrivit Facebook, multi dintre utilizatori foloseau deja singuri acest sistem, inainte ca el sa fie oficial. Hashtagurile vor putea fi cautate si veti putea, de asemenea, da click pe ele pentru a obtine postari pe acelasi subiect.

Hashtagurile au aparut in 2007, gratie unui utilizator de Twitter pe nume Chris Messina. Cei de la Twitter au adoptat, ulterior, sistemul propus de el pentru organizarea informatiei. Astazi, gasim hashtaguri chiar si in Flickr, Tumblr, Google+ si Instagram.

 

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Tendinte si viitorul ingrijirii/ life care
Next Adidasi online