Facilitati pentru firma de calculatoare


blogging

Mi-am deschis recent o firma de calculatoare si am vreo noua angajati care se ocupa de site-uri si tot ce   tine de mediul online. As avea mare nevoie de colocare administrata insa i-am spus colegului meu sa se   ocupe fiindca eu nu ma pricep foarte bine la chestiile astea si nu vreau sa fac o alegere gresita. Incercam   sa venim pe piata cu niste lucruri inedite si care sa poata rupa gura targului.

M-am interesat ce facilitati datacenter imi ofera anumite firme de unde sa pot lua ce am nevoie pentru serverele mele.  O sa avem o firma destul de mare mai ales pe viitor si incercam sa ne securizam totul cat mai bine.   Colegul meu m-a indemnat ca deocamdata sa caut niste servere dedicate la preturi mici. Mi-a spus ca nu   avem nevoie de cine stie ce momentan si nu ar trebui sa aruncam inca cu banii pe geam pe orice. Aceste   servere dedicate ne sunt vitale insa nu putem sa folosim foarte multi bani din fondul firmei pe ele.

Am reusit sa gasesc o firma speciala pe internet care sa imi gazduiasca serverele si tot ce mai am nevoie. O   sa incerc sa fac o firma cat mai buna si sa le ofer clientiilor mei doar lucruri de calitate. Mai ne ocupam   momentan de webdesign si de inregistrare domenii. O sa ne largim in scurt timp domeniul de activitate   asa ca am nevoie urgent de niste servere dedicate. Sunt sigur ca o sa obtin preturile cele mai bune.  2


Previous Locuri de munca de la Hipo
Next Gadget-uri la puterea Evomag