Facturi si chitante personalizate ieftine


blogging

Intotdeauna trebuie sa urmarim, sa vanam oferte si sa alegem cele mai bune produse cu un raport calitate – pret excelent, in favoarea noastra, a clientului. Dar ce faci cand vrei sa iti cumperi facturi si chitante personalizate? Ca doar nu stai sa umbli in tot orasul, sa pierzi timpul cautand cele mai mici preturi, nu?

Bineinteles ca nu… mai bine intri pe www.FacturiPersonalizate.ro iti alegi produsul dorit dintr-o gama variata si iei legatura cu cineva din cadrul firmei respective, pentru a plasa o comanda. Fie ca vorbim despre facturi personalizate, chitante, monetare, avize de insotire a marfii, CMR-uri ori alte formulare tipizate trebuie sa stii ca de la firma respectiva vei primi intr-un interval scurt de timp produsele comandate iar calitatea va face diferenta intotdeauna.

La cerere, se pot realiza orice formulare pe hartie autocopiativa sau hartie normala, se pot perfora la baza pentru o rupere usoara iar legatul prin brosare ofera o rezistenta sporita. Produsul in cele din urma trece prin etapele de finisare, se ambaleaza atent si va ajunge la destinatie intact.

Pe site-ul lor produsele au preturile afisate, sunt cu tva inclus si chiar de 2-3 ori mai mici decat pe alte site-uri care ofera aceleasi produse spre vanzare. Am ajuns sa ii recomand in urma unei colaborari indelungate cu firma respectiva, amabilitatea de care dau dovada si modul in care trateaza fiecare comanda m-a facut sa le fiu client fidel. Cat despre tine, de ce nu ai incerca produsele lor?

Se livreaza oriunde in Romania prin servicii de curierat rapid intr-un interval de maxim 24-48h asa ca nu trebuie sa intrati in panica in cazul in care nu sunteti din Brasov. Tot de la ei mai puteti comanda stampile rotunde de birou sau buzunar, tus pentru stampila, datiere. Gama variata de produse va sta la dispozitie si se poate consulta la o simpla accesare a site-ului firmei Euro Paper din Brasov.

In incheierea acestui articol, doresc a remarca faptul ca iti urez o seara linistita, tie, cititorule fidel.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Regula celor ,,3 de I”
Next Fise Protectia Muncii - PSi si SSM