Farduri de pleoape profesionale


farduri pentru pleoape

In zilele noastre frumusetea impune si cheltuiala uneori, putem observa la fete/femei cati bani dau pe machiaje, rimel-uri, truse, creme si toate minunatiile ce le adauga ceva aparte fetei pentru a le face mai atragatoare desi sincer mie unul imi plac mult fetele naturale ce folosesc putin fard si eventual machiaz la o ocazie speciala atat nu cele ce se machiaza diferit in fiecare zi.

Desigur este important sa arate bine insa nu consider ca pe viitor acel machiaj aplicat zilnic o sa le faca bine, parerea mea. Eu unul am crescut langa o persoana (mama) ce nu foloseste decat putin fard si atat asa ca m-am obisnuit sa vad multe chestii prin casa. Recent am fost la prietena mea acasa pentru prima oara, sincer m-am speriat cate creioane, pensule si truse de machiaje are desi nu le foloseste decat foarte rar si la ceva special atat.

Cum pe 17 se apropie ziua ei m-am gandit sa caut ceva pe net ce ar putea sa foloseasca cumva asa ca am gasit pe  www.eyeslipsface.com.ro o gama variata de farduri de pleoape profesionale si ma gandesc sa aleg ceva de acolo ce i-ar putea folosi, vad ca si preturile sunt ok asa ca nu imi fac mari probleme. Ea oricum nu este foarte pretentioasa si apreciaza gestul. 

Pe eyeslipsface.com.ro puteti si game variate de farduri de ochi in foarte multe nuante pentru fiecare culoarea a ochilor, multe tipuri de mascara si produse pentru conturarea sprancenelor. Foarte multe pieptene pentru sprancene sau clesti pentru intors gene, cu alte cuvinte tot ce o femei si-ar putea dori pentru ingrijire personala si make-up.

Sper sa comand si eu pana pe 17 ceva pentru prietena mea care sa o bucure putin, alta idee de cadou nu prea am si daca tot am dat de eyeslipsface.com.ro o sa comand ceva, daca e totul ok sigur o sa il recomand si altora.

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Cateva site-uri utile de care poate nu stiai
Next Case si cladiri celebre