Firma de curatenie


blogging
Simti ca nu mai faci fata cu atata curatenie de facut? Solutia este una foarte simpla, cu firma de curatenie Piontani Cleaning Services uiti de mizerie,dezordine si haosul din casa, de la birou, spatii comerciale, scoli, gradinite, cabinete medicale, targuri sau institutii publice.O firma de curatenie poate sa fie de un real ajutor oriunde. Aceasta asigura curatarea eficienta cu produse profesionale al fiecarui spatiu, mobilier, geamuri si materiale textile. daca veti apela la o firma de curatenie veti salva din timpul angajatilor si veti economisi bani pe care ii puteti investi in alta parte.
Curatenia este absolut necesara pentru angajati, familie, copii, oriunde ar fi nevoie. aceasta firma specializata poate face curatenie zilnic,saptamanal sau periodic oriunde si in orice loc.
Misiunea Piontani Cleaning Service este aceea de a fi pentru fiecare dintre clientii sai, indiferent de cerintele sau bugetul sau, echipa de curatenie profesionala cu cel mai inalt grad de onestitate, dedicare, incredere si foarte multa grija la detalii. De asemenea profesionistii Piontani sunt specializati in curatarea si lustruirea suprafetelor nobile, cum ar fi cele din marmura.
Fiind  o unitate protejata autorizata, firma de curatenie nu consuma din bugetele celor care apeleaza la aceste servicii, ci, din contra, ajuta la economisirea unor fonduri ce pot fi redirectionate catre alte departamente ale firmei dumneavoastra.  Produsele de curatenie folosite de Piontani, nu sunt doar profesionale, dar si foarte eficiente si cu miros placut. Profesionistii de la Piontani va pun la dispozitie zilnic, in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, cele mai bune servicii de curatenie, cum ar fi de la maturarea si aspirarea cailor de acces din birouri, institutii, etc, pana la aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare precum sapun lichid, hartie igienica, prosoape de hartie, saci menajeri, etc.Calitatea serviciilor sunt asigurate contractual printr-un certificat de garantie valabil 24 ore, de aceea va recomandam Piontani, pentru seriozitatea si eficacitatea atat firmei cat si produselor. Deci aceasta firma are si cele mai bune oferte curatenie, vii recomand cu foarte mare placere

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Unde mergem in vacanta la anu’ – croaziere in 2016
Next Jocuri cu Sofia si Baiatul de foc