Fotograful copiilor este cel mai incercat artist


Iuti ca argintul viu si pusi pe sotii, asa sunt bebelusii. Ii rogi sa stea nemiscati, iti dau impresia ca au inteles, iar cand nu esti atent fug cum pot ajutandu-se de maini si de picioare. De zambit, zambesc cand vor ei.
Il rogi din toata inima ta sa zambeasca larg, stirb, iar el se uita la tine si se stramba sau scoate limba. Asta este el, cu toate acestea este foarte foarte iubit si ajutat sa cresca de dragostea celor din jur!


Cateodata ii mai curge si din gurita lichidul acela albicios si stralucitor, iar daca il iei in brate, profita si se sterge pe hainele tale cele mai bune.
Nu ai cu cine sa te certi, fiindca daca ii reprosezi ceva, incepe sa iti spuna si el pe limba lui ce nu ii convine, incat taci de buna voie.
Cam asa stau lucrurile si sper ca ati inteles de cata rabdare trebuie sa dea dovada un fotograf botez.
Desi satisfactia muncii lui este imensa fiindca nu sunt pe lume poze mai dragalase decat cele de la botez, fotograful merita un spor de stres.
Fotograful nu mai are timp sa spuna:”Stai, bebelusule! Zambeste! Nu te mai misca, te rog! Nu face asta!”, ci aflat mereu in stare de veghe surprinde imagini care sa le aminteasca tuturor ziua in care micutul a devenit crestin.
Incercarea este si mai mare, fiindca inconjurat de atata lume si de atata atentie, bebelusul se sperie si nu intelege ce se petrece in
jurul sau, mai ales dupa contactul cu apa. Echipa Weddon.ro ma uimeste prin ceea ce a reusit sa realizeze la botezurile la care a fost chemata sa fotografieze.
Exact cum va spuneam sunt poze pline de umor si poze pline de duiosie masurand exact felul de a fi asa de schimbator al celor mici. In bratele nasei sale un bebelus plange se stramba si scoate limba aratand cat este el de nefericit ca nu este lasat sa doarma. Altul priveste uimit cristelnita imbodobita cu flori albe si galbene, in timp ce preotul il tine responsabil cu mainile sale puternice. Da, este un preot care isi iubeste enoriasii si ii respecta. Se vede acest lucru din privirea sa atintita catre copilas si din faptul ca nu-i pasa ca isi uda hainele.
Interesant este faptul ca acesti fotografi profesionisti te conduc prin ceea ce fac sa cunosti oamenii. Intr-o alta poza, fotograful a surprins uimirea copiilor adunati in jurul cristelnitei in fata actului sacru al botezului. Ei trateaza cu maxima importanta acesta scena unica din viata unui om, de unde putem deduce educatia religioasa aleasa, pe care au primit-o.
In multe poze, bebelusul este nedespartit de suzeta, facand-o partenera de ceremonie. Este admirabila imbinarea costumului din catifea cu papion, a pantofilor de lac, a domnului sau a printesei in miniatura si a suzetei!
Sunt fermecatoare atat pozele color, cat si cele alb-negru, iar fotografii echipei amintite tin cont de dorintele clientilor.
Multa truda se afla in spatele fiecarei poze de botez din portofoliu, dar rezultatul recomanda fotograful profesionist si sper ca nu veti incepe botezul bebelusului, fara serviciile sale!


Previous Alegerea ceasului barbatesc potrivit
Next Amintirile nu pier niciodata cu Madvideo