Furt de identitate urmat de suspiciunea de infractionalitate


blogging

Complicata este uneori si viata asta! Uneori ne-a complicam singuri si cel putin avem consolarea ca trebuie sa ne asumam consecintele. Dar ce te faci cand ti-o complica altii si dupa ce te-au jefuit arunca asupra ta si suspiciuni de infractionalitate? Nici nu am observat cand din geanta mi s-a sustras profesionist portofelul. Am simtit o atingere ciudata, dar am pus-o pe seama aglomeratiei din mijocul de transport in comun. Imi place sa fiu toleranta si sa nu aud replica:
-Daca nu-ti place in autobuz, cumpara-ti masina!
Ce aveam in portofel? Nu aveam o suma anumita de bani, ca ar fi fost mai simplu, ci toate actele si cardurile si in spatele buzunarelor unde erau depozitate, un biletel (ce destept din partea mea!) cu Pin-ul. Le-am dat infractorilor mura in gura tot ce aveam.
Peste doua zile, cand inca nu observasem furtul, am fost sunata sa ma prezint la ancheta. Cartea mea de identitate si certificatul de nastere fusesera gasite la un magazin din cartier jefuit recent. Abia atunci am costatat disparitia actelor.
Complicata poveste. „Esti anchetat si ca sa te disculpi, depui plangere”, aceasta replica ma asteptam sa o aud si nu stiam exact cum sa procedez.
-Stii, solicita avocat consultanta de la Motorgacanureci, m-a sfatuit cineva apropiat! Sunt cei mai buni din tara la ora actuala si te vor ajuta sa iesi din acest impas.
Mare si dramatica incercare, fiindca toate cardurile mele fusesera golite si mai aveam si descoperite de cont, in valoarea a 5 salarii. Si buna de plata si acuzata.
Sa fac un drum pana in Calea Plevnei? Nu eram in stare. Mi se intamplasera prea multe intr-un timp asa de scurt. Eram atat de afectata, incat imi era frica de aglomeratie si rusine sa dau ochii cu cineva cunoscut.
I-am cautat pe internet si i-am gasit repede datorita pozitiei din top. M-am orientat rapid pe site, am fost mutumita sa constat ca aveau expertiza in multe domenii juridice si am cautat formularul de contact sa le spun povestea vietii mele.
La doua ore de la trimitere, am fost contactata de un avocat documentat, care a spus ca a pus la punct strategia.
Mi-am dat seam de profesionalismul sau dupa modul in care cunostea legile si a pus la punct apararea mea. A strans dovezile, apoi le-a triat folosindu-le pe cele concludente, iar la ancheta am demonstrat ceea ce se intamplase de fapt.
Dupa ce s-a retras suspiciunea de infractor, am luptat impreuna pentru recuperarea tuturor pagubelor.
Mi-a fost foarte greu, dar ei, performeri in instante au fost alaturi de mine pana la rezolvarea totala a cazului.
Din aceasta intamplare, am tras multe invataminte, pe care vi le impartasesc, sa nu treceti prin ce am trecut eu:
-tineti geanta energic, cu ambele maini in mijloacele de transport in comun
-nu puneti biletele cu codul Pin langa carduri
-veriifcati-va in fiecare seara geanta sa vedeti daca nu ati pierdut sau nu vi s-a furat ceva important, iar in cazul in care lispesc acte si carduri, anuntati urgent
-tineti legatura cu avocatii de la societatea Motorgacanureci, ca nu se stie niciodata!


Previous Filtru aer BMW
Next A fost odata un gandac de bucatarie