Garduri de beton


blogging

Gardurile de beton reprezinta alternativa gardurilor clasice de lemn. Placile prefabricate din beton se gasesc intr-o mare varietate de forme si culori pentru a se potrivi cu casa si curtea dvs.

Partea buna e ca placile de beton sunt rezistente si nu se vor deforma, nu vor putrezi si trebuie sa va temeti de  viermi sau alti paraziti care deterioreaza deteriora gardurile din lemn.

Gardurile de beton sunt recomande in special zonelor cu pericol de incendiu si deoarece odata cu trecerea timpului vopseaua si gardurine in sine nu se deterioreaza datorita factorilor climatici. Prin diversitatea modelelor gardurile de beton pot imita piatra lemnul sau orice alta piesa de constructie, utilizand in acelasi timp formele de care aveti nevoie datorita tiparelor in care se toarna betonul.

Pentru ca nu este nevoie de intretinere gardurile de beton sunt o varianta mai accesibila pe termen lung decat celelalte alternative pe care le aveti. Nu va trebui sa cumparati si sa folositi vopsea de etansare in fiecare an.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Lucrari de hidroizolatie
Next Sora-mea, o nebuna si jumatate