Gazduire web


blogging

Hostingul in Romania. Un subiect foarte discutat peste tot pe internet, pe blog-uri, pe forum-uri sau pe site-urile de socializare. Peste tot gasim feedback, oferte sau eventuale neplaceri ale clientilor cu firmele de hosting.

In Romania sunt destule firme se ofera servicii de hosting, inregistrare domenii sau servere virtuale trebuie doar sa stiti cum sa le gasiti pentru ca sunt atat de multe firme incat cele mai bune nu sunt neaparat si cele mai cunoscute. Eu personal de cand ma ocup de site-uri, blog-uri si alte chestii de freelancing pe internet am folosit doar ce mi s-a parut mai bun si firme cat de cat cunoscute.

Acum folosesc doar cateva pachete (3 la numar) de gazduire shared de la 3 firme diferite. La unul din pachete unde este si acest blog gazduit sunt deja la al2-lea an si sunt foarte multumit. Pentru 2 proiecte speciale am ales sa folosesc in urma primirii unei perioade de 6 luni de probarea a serviciilor, gazduire de la hosthash o firma nu foarte cunoscuta dar pe care o folosesc de ceva timp eu si cateva cunostinte si suntem multumiti.

Suportul este bun, viteza de incarcare este si ea buna. Iar site-urile mele se misca bine si au un uptime foarte bun pentru ce am eu nevoie. Deasemenea au si preturi foarte bune la cerficate ssl, am testat de curand unul la ei pentru o aplicatie si totul este bine.

Ce este Gazduirea Web?
Gazduirea Web (in engleza Web Hosting) este spatiul alocat domeniului / adresei web si este folosit in special pentru stocare / transmitere e-mail si pentru afisarea paginii web.

O companie de web hosting buna va va oferi optiunile necesare firmei dvs: shared hosting, servere dedicate sau VPS. Indiferent de ceea ce alegeti, incercati sa vedeti daca este potrivit nevoilor dvs pentru ca nu vreti sa aruncati cu banii pe ceva ce nu va este util, mai ales ca la inceput, in orice afacere apar fel si fel de cheltuieli neprevazute. De aceea, accesati gazduire.ro pentru web hosting de calitate . Persoanele care au folosit web hosting de aici au fost foarte multumite mai ales ca suportul tehnic este foarte prompt.

Pentru a putea adresa, si deci utiliza, spatiul inchiriat aveti nevoie de un nume de domeniu. Numele de domeniu este ca o eticheta de identificare pe un dosar aflat intr-o arhiva imensa. Veti putea ajunge la un dosar doar daca acesta are o eticheta cu un nume/numar/coordonate unic si dumneavostra cunoasteti aceste date de identificare.

Te duc in gradina sa-ti arat lanterna.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Accesoriul perfect - un ceas Fossil
Next Scaune auto pentru copii