Haine de vara la reduceri


blogging

Acum ca a venit sezonul cat de cat rece si se apropie cu pasi repezi toate magazinele atat din orase cat si cele din online au reduceri foarte bune pentru marfa din sezonul calduros care le-a ramas pe stoc.

Daca v-a ramas in minte o fusta dintr-un magazin si costa 100 lei acum puteti gasit mai multe fuste ieftine chiar si doua la pret de una sau una singura cu o reducere foarte buna si astfel va ajunge undeva la 30-40 de lei.

Reducerile sunt foarte bune uneori si le putem numi chilipiruri, eu unul iubesc sa imi cumpar toamna haine atat pentru iarna deoarece sunt necesare dar si pentru vara pentru ca sunt mult mai ieftine.

Toata vara am cautat tricouri ieftine si foarte rar am gasit si acum am cateva modele pe net care imi placeau prin iulie dar pe care nu puteam sa dau la momentul respectiv 50-60 de lei pe unul iar acum aceleasi modele costa 25 de lei maxim.

Nu stiu de voi insa eu niciodata nu am fost adeptul hainelor scumpe si de firma si prefer sa dau putini bani pe haine si sa arate bine pe mine chiar daca nu sunt de firma si foarte scumpe.  Voi ce credeti, e mai bine sa asteptam reducerile de toamna pentru hainele de sezon cald ?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Violetta – Reteta Succesului
Next Cand retapitam canapelele ?