Iata cateva obiective turistice pe litoral


blogging

Vara aceasta trebuie să mergi la mare, pentru că nu există niciun loc mai bun pentru zilele călduroase decât pe plajă la mare! Litoralul pentru toţi înseamnă tarife accesibile la cazare şi posibilitatea de a avea un sejur perfect la mare alături de familie şi de prieteni.

Hotelurile din, Eforie Nord şi Vama-Veche ţi-au pregătit pachete speciale pentru sejururile la mare din această vară şi îţi vor asigura un loc în cea mai modernă staţiune de pe litoralul românesc, pentru a te putea bucura de vară, de mare şi de cele mai bune condiţii chiar la tine în ţară. Rezervă-ţi vacanţă de vară acum şi bucură-te de mare şi de soare!

Se pare că o dată cu sosirea verii, litoralul românesc este, cum s-ar zice “plin ochi”, iar turiştii care şi-au făcut rezervare din timp au ocupat aproximativ toate locurile de cazare pe litoral.

În urma informaţiilor, se pare că, cazările în Eforie Nord şi cazările în Vama-Veche s-au cam terminat pentru următoarele două luni. Dat fiind faptul că atât în Eforie Nord, cât şi în Vamă Veche exista diverse obiective turistice, turiştii optează pentru aceste două staţiuni.

Să vedem în continuare care sunt obiectivele turistice din Eforie Nord şi Vamă Veche.

Cele mai importante obiective turistice şi forme de agrement Eforie Nord

  • Teatrul de vară din Eforie Nord este situat în parcul central având o capacitate de 1800 locuri;
  • Parcul central Eforie Nord;
  • Biserica ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din Eforie Nord;
  • Terenuri de tenis;
  • Terenuri de mini-golf;
  • Vizionarea de piese de teatru şi filme la cinematograful în aer liber.

Vama Veche este o staţiune în continuă transformare, locul unde s-a construit foarte mult în ultimii ani. Nu trebuie uitat totuşi că „entuziasmul” tine mai mult de oamenii care populează Vama Veche şi mai puţin de construcţiile înconjurătoare.


Previous 4 Criterii pentru Alegerea Gentii de Sala
Next Entuziasm estival din spatele unor ochelari polaroid