Imi e dor de jocurile dupa pc


blogging

Imi aduc aminte acum vreo 7-8 ani cand mi-am cumparat primul calculator  eram inebunit dupa jocuri pc si asta faceam toata ziua deoarece nu aveam internet si umblam toata ziua dupa cd-uri, dvd-uri cu jocuri si filme pe la prieteni fiecare faceau rost de unde puteau, net, prieteni sau rude etc. 

Fiecare prieten avea pc si majoritatea aveam aceleasi jocuri, tin minte si acum cand mi-am instalat GTA Vice City, Jazz 2, Call of Duty si altele pe care acum nu mi le aduc aminte. Aveam un prieten ce mereu imi aducea filme si jocuri pentru ca avea internet de la Romtelecom si putea sa faca download jocuri si aveam ce ma juca.

Anii au trecut jocurile au evoluat foarte mult si majoritatea jocurilor bune de pe acum si frumoase sunt destul de pretentioase pe partea de configuratii iar eu nu am investit in asa ceva asa ca atunci cand am chef sa ma joc prefer un GTA San Andreas de exemplu sau ma joc pe internet ceva sa treaca timpul oricum asta foarte rar.

In orice caz daca aveti un calculator/laptop mai performant si aveti timp la dispozitie va recomand GTA 5, un joc superb. Am jucat de curand aproape o ora si simteam ca nu ma plictisesc, cel mai captivant joc pentru PC la ora actuala, parerea mea. Mi-ar placea sa ma joc mai mult dar din pacate timpul nu imi mai permite.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Eridiarom
Next Despre web design