Imi plac peisajele


blogging

Intotdeauna mi-au placut pozele in care sunt surprinse diverse peisaje din natura si de ce nu din orase.

Imi plac in special peisaje din natura in care apar rasarituri sau specii de plante rare. Animalele salbatice au un rol foarte important in obtinerea unui peisaj bun.

Este superb, fara indoiala cainele din peisajul de mai sus.  Deasemenea pozele cu peisaje din Romania sunt si ele foarte frumoase avand in vedere ca in Romania sunt foarte multe locuri de vizitat in care se regasesc peisaje foarte frumoase precum: Zona Bucovinei, Transfagarasanul, Transalpina, Delta Dunarii, Cheile Bicazului, Brasov, Sighisoara, Vatra Dornei, Olanesti, Maramures si multe altele.

Tara noastra beneficiaza de un potential turistic urias deoarece avem si mare, munti, castele chiar si orase frumoase ca Sibiul de exemplu  insa acest potential turistic nu este exploatat cum trebuie deoarece alte tari viseaza sa aiba frumusetile Romaniei si nu le au iar noi le avem si ne batem joc de ele.

Ca inchiere o sa va mai spun de dorinta mea arzatoare de a vedea Marele Canion, ma pasioneaza foarte tare aceasta minune a naturii si chiar mi-as dori sa merg in Arizona, cred ca acel peisaj mi-ar lua rasuflarea pentru cateva momente.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Da-te-n dragostea mea
Next Am terminat de lucru la blog