Imi place sa cumpar haine online


haine online

Ma gandeam in seara asta sa imi cumpar ceva de imbracat, cam ce mi-ar trebui si merita cumparat urgent. Nu stiu daca am mai scris pe aici pe blog insa imi place sa imi cumpar haine prin intermedia internetului. Urasc sa merg prin magazine sa probez, sa merg din magazin in magazin.

E prea multa bataie de cap pentru mine. Stiu ca unii ar spune ca e mai bine daca probezi hainele cand le cumperi. Insa eu dealungul anilor decand cumpar haine online nu mi s-a intamplat niciodata sa nu mi se potriveasca ceea ce cumpar si in afara de asta toate magazinele au posibilitatea de returnare a produselor de minim 30 de zile deci asta nu cred ca ar fi o problema.

Inca o chestie pentru care imi place mai mult sa cumpar dupa internet, preturile sunt mult mai mici. Chiar acum ma uitam pe magazinul Buy Brands si preturile sunt cu cel putin 30% mai mici fata de cele din magazinele de prin Focsani.  Eu sunt si mai comod de felul meu, imi place sa aleg calea usoara adica sa caut pe internet ceea ce imi trebuie.

Ce credeti, haine online sau din magazine ?

Previous Big Ben
Next Facebook a lansat feeling status