Inele din argint cheia feminitatii oricarei femei


Daca de-a lungul istoriei femeile si-au exprimat feminitatea prin rochii lungi, palarii cu boruri ample, manunsi din matase, pantofi cu toc si ruj rosu, in prezent majoritatea acestor elemente s-au pierdut si au fost inlocuite cu tricouri, blugi largi si pantofi sport. In acest context vine natural intrebarea, daca femeile mai sunt feminine?

Ceea ce le salveaza si le confera un aer feminin si sofisticat sunt bijuteriile de argint, cu precadere gama de inele de argint. Delicate sau masive, cu pietre sau simple, exista inele argint pentru fiecare stil si preferinta.

Iata aici 3 tipuri de inele ce subliniaza femintatea femeii moderne:

  • Inelele subtiri. Acestea dau o stralucire speciala, un aer sofisticat, dar discret oricarei femei. Ceea ce este in tendinte in acest an este suprapaunerea cat mai multor inele atat pe un singur deget, cat si pe aceeasi mana. Un inel simplu pe degetul aratator, unul cu pietre pe degetul mijlociu si doua inele simple pe degetul inelar. O combinatie simpla pe care o poate face oricine care isi doreste sa fie la moda. Desigur, inelele subtiri puratate singulare nu se vor demoda niciodata, fiind ideale pentru femeile cu un stil clasic si rafinat.
  • Inele masive. In acest caz vorbim de femeile volubile, care isi doresc sa fie in centrul atentiei. Si cum mai bine daca nu cu inele mari, cu un design minimalist care scot orice look din anonimat. Cu forme geometrice regulate si neregulate, cu elemente stralucitoare sau mate, inelele masive dau un plus de incredere purtatoarei.
  • Inele cu pietre colorate. Feminitatea poate fi evidentiata cu succes de culoare. Pietrele colorate inspira veselie si inocenta, iar acestea sunt ideale pentru tinutele de vara si primavara.

Exista atat de multe variante de inele, incat orice femeie trebuie sa aiba o colectie a ei. Pe site-ul ioana-preda.ro sunt disponibile inele in tendinte, care combina eleganta si minimalismul ce evidentiaza perfect feminitatea.


Previous Noul cod rutier si schimbarile pe care acesta le aduce in 2019
Next Cum sa iti controlezi diabetul in 4 pasi simpli