Inelul si diamantele


Inelele de nunta vin in tot felul de forme interesante. Una dintre cele mai populare tendințe acum este pentru inele cu diamante. Acestea fac ca întreaga semnificatie să fie și mai prețioasă și mai specială.

Am crezut că ar fi interesant să te uiți la o grămadă de fapte de diamant uimitoare și inspiraționiste, luând o privire în viața secretă a uneia dintre cele mai dezirabile substanțe naturale din univers.

Dacă sunteți pe punctul de a cumpăra un uimitor inel de nunta ornamental sau inel cu diamant, acest lucru ar trebui să vă slăbească apetitul, deoarece cu cat lucratura inelului este mai deosebita, cu atat pretul acestuia va fi mai mare.

Diamantele au nevoie de aproximativ un miliard de ani pentru a se dezvolta și sunt formate adânc în crusta pământului, la cel puțin 90 de kilometri în adancime.

Diamantele sintetice sunt mult mai tinere. Omul de știință poate să crească pietre sintetice cu o medie de 2,5 carate în doar patru zile. Acestea conțin exact același produs chimic, dar sunt făcute de om.

Moissanite este un diamant simulat, astfel încât chiar și experții consideră că este dificil să il deosebeasca de un diamant adevarat, real.

Nu sunteți sigur dacă diamantul dvs. este real? Diamantele originale tind să devina fluoresce sub lumină UV, strălucind în întuneric timp de doar câteva secunde. Unii spun că oferă o modalitate rezonabilă de a detecta falsuri.

Diamantele sunt aduse pe suprafața pământului prin activitate vulcanică. Cele mai multe sunt găsite în rocă numită Kimberlite, unde se numește faimoasa mină de diamante Kimberley.

Ce înseamnă “diamant”? Aceasta provine din cuvântul grecesc “adamant”, ceea ce înseamnă invincibil.

Întrebați orice comerciant, de exemplu Atcom , și vă va spune că este o adevărată provocare fotografierea diamantelor. Ele nu arata niciodata la fel de de sclipitoare ca si in realitate. Când cumpărați un inel de logodna cu diamante, piatra reală va fi și mai spectaculoasă decât apare in poza.

Cel mai mare diamant din lume a fost Cullinan, descoperit în Africa de Sud în 1905 și cantarea  putin sub 3107 carate înainte de a fi tăiat. A fost tăiat în două pietre prețioase, cele 530 de carate, Marea Star a Africii și Starul mai mic de 317,4 carate din Africa. Resturile au mers pentru a face alte 104 de pietre aproape impecabile, care fac parte acum din bijuteriile coroanei.


Previous Cizmele Chelsea
Next Firma care ma lasa sa-mi alegi masina care ma duce la aeroport