Intalatie electrica cu elemente de pe net


De curand m-am hotarant sa imi refac instalatia electrica a camerei mele deoarece s-a invechit si numarul de prize din camera este prea mic. Asa ca am fost am vorbit cu un electrician, desigur unul cu experienta pe care il cunosc de foarte mult timp, acesta mi-a spus ce sa cumpar si de unde sa cumpar. Eu sunt o fire mai curioasa asa ca am stat de vorba mai detaliat cu el despre cum sa imi faca instalatia electrica si care ar fi cele mai bune cabluri, doze etc pentru a face treaba ca la carte. Acesta mi-a explicat care sunt cele mai bune elemente pentru a construi aceasta instalatie si mi-a spus si cateva nume, care desigur la cat sunt de curios la fel sunt si de uituc ca de…

logo (2)

Am intrat de curiozitate pe internet sa ma uit dupa fel si fel de chestii din electrica, elemente, tevi, copex-uri, si tot felul de chestii care folosesc la construirea unei intalatii electrice. Foarte multi atunci cand isi construiesc o intalatie electrica foloesc lucruri la o pret acceptabil pentru buzunarul lor, dar stiu si ei ca preturile astea o sa ii coste alti bani pe viitor. Am gasit Copex, Teava, Racorduri, Doza la preturi foarte bune pe net si foarte multa lume apeleaza la aceasta metoda, de a cumpara online, deoarece pretul este mult mai ok si la cantitati mai mari de produse pretul transportului nici nu se mai simte.

De ce sa cumparam online elemente pentru o instalatie electrica?

Simplu pentru ca acestea le gasim la calitate superioara si la preturi mult mai ok decat in magazinele de la noi de prin orase care cumpara marfa de la diferiti distribuitori sau mai stiu eu de pe unde si isi baga un adaos de pret de te ustura buzunarul.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Un subiect mai amplu
Next Evolutia securitatii in online