Jocuri mahjong


blogging

Nu stiu foarte multe persoane care joaca mahjong, defapt nu cred ca stiu pe nimeni. Eu am tot incercat sa il joc in ultima perioada si mi-a luat ceva sa il inteleg dar in final am inteles cum se joaca si e destul de interesant.

Nu sunt chiar asa mare fan de jocuri online insa atunci cand am timp liber sau pur si simplu ma plictisesc chiar imi place sa ma joc si mahjong-ul poate fi destul de interesant. Mai ales ca in ultima vreme dezvoltatorii de jocuri se folosesc de cele mai noi tehnologii web pentru realizarea de jocuri cat mai captivante, cu elemente 3D si 2D.

Am incerca mai multe jocuri mahjong dar din tot ce ma incercat am ramas la Mahjong Chain, cred ca este cel mai usor adica trebuie sa faceti perechi de cate doua, va puteti folosi de care cauta automat piese si doar dati cu mouse-ul pe ele.

Intr-adevar daca vreti sa va jucati mahjong aveti nevoie de multa indemanare si strategie insa puteti doar sa grupati piese la intamplare totusi la un moment dat va puteti bloca asa aveti grija si concentrare maxima, mahjong este un joc de strategie si de logica.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous In cautarea unei biciclete
Next Pasionat de motociclism