Jocuri online pentru fete


jocuri cu barbie

Salutare dragi cititori, astazi am sa va vorbesc putin despre industria jocurilor, in special despre jocurile online pentru fete care au devenit foarte cautate pe internet in ultimul timp. Online-ul romanesc si nu numai, s-a umplut de site-uri cu jocuri online, care sa fim realisti reliefeaza o realitate foarte buna.

De exemplu, fetitele pot alege o multime de jocuri de imbracat sau jocuri cu barbie, au la dispozitie zecii de mii de astfel de jocuri in care pot imbraca papusile, le pot machia sau pot avea grija de animalute.
Jocul, Dora la plaja este unul dintre jocurile preferate ale verisoarei mele de 6 anisori. Atunci cand vine pe la mine si vrea sa se joaca pe calculator imediat dau o cautare jocuri de imbracat si ea singura isi alege unul dintr-o gama variata de jocuri.

Sincer sa fiu eu nu aveam timp pana acum de astfel de activitati, insa de cand am vazut ca joculetele acestea simuleaza perfect realitatea si nu consuma atat de multe resurse precum jocurile oferite de companii ca EA, Konami sau Sega, m-am decis sa mai petrec si eu cateva minutele pe zi jucandu-ma diverse jocuri online (pentru baieti).

Revenind la jocurile pentru fete, da recunosc ca sunt foarte dragute. Nu sunt pasionat de moda, nu sunt pasionat de gatit, insa jocurile au o doza foarte mare de realism si chiar atrag copiii. Daca ai si tu o fetita mica care vrea sa se joace eu iti recomand sa o lasi sa se distreze, este ceva constructiv fata de statul pe FaceBook.

Previous Importul cu produse din China in Romania
Next Pantofi de dama cu toc inalt