La o prezentare de modă între telefoane


Mesele cafenelei se transformaseră deodată în podium, iar telefoanele defilau prezentându-și cu grație ținutele.
-Sunt iPhone 7 și asta-mi ocupă tot timpul, spuse primul manechin. Port cea mai scumpă ținută din seria huse iPhone 7! Stăpâna mea mi-a cumpărat acestă utilă și elegantă baterie externă sub formă de husă pentru a-mi asigura permant energia! Nici nu știați că există așa ceva, nu? Recunoașteți!
Ținuta era cu totul și cu totul ieșită din comun, încât a fost admirată de toți spectatorii.
Următoarea concurentă trebuia să sclipească prin inteligență ca să iasă din impas.

-Poate că stăpâna mea nu are bani așa de mulți, dar dragostea ei pentru oameni și lucruri valorează cât tot aurul din univers. Ea a ales cu iubire dintre toate huse iPhone 7 Plus una care să mă reprezinte și să-mi pună în valoare calitățile. Valoarea unui lucru stă în personalitatea celui care-l poartă. Posibil ca husa mea să fi costat 25 de lei. Asta nu mă face mai puțin valoroasă.
Urmau huse iPhone 6. Prezentatoarea avea silueta perfectă care să-i permită să se îmbrace în piele: piele de piton galben, apoi schimbă repede husa cu una din piele de piton roșu. I se ghiceau toate formele apetisante ale butoanelor sub haina care se mula perfect pe corp.

Spectatoarele erau în delir. Treceau una în palmele celeilalte telefoanele echipate cu huse care mai de care mai elegante și mai scumpe, era un adevărat regal al accesoriilor pentru telefoane.
Lumea începuse să se teamă de monotonia prezentării, când colecția de huse pentru iPhone 6 plus au rupt gura târgului. Tonuri rafinate, croieli îndrăznețe, buzunare aplicate discret, ceea ce pentru o husă de telefon înseamnă chiar inovație la superlativ. Turcoazul cuceri pe loc inimile tuturor privitorilor.

Telefoanele defilaseră pe rând între un fursec și o gură de ceai fierbinte-parfumat, între ultimele bârfe despre cunoscuți, dar spectacolul era fascinant. De la mesele vecine, băieții admirau telefoanele frumos îmbrăcate în huse ale domnișoarelor cochete care erau centrul de atenție al localului. Ar fi vrut ca parada să nu se termine niciodată, iar ele să nu plece acasă.

Pe scenă pășiră ultimele concurente: huse iPhone SE. Nimeni nu s-a așteptat la atâta imaginație! De la formulele chimice ale substanțelor organice, până la drapele și imagini din marile orașe ale lumii au adus evenimentul pe culmile succesului. Flori, pești și fluturi imprimate pe ținutele telefoanelor și mozaicul fascinant care hipnotizează privirea.

Se înserase. Fetele comparaseră sificient noile huse pentru telefoane ale prietenelor, bârfiseră cât să le țină o săptămână, adică până la întâlnirea viitoare. Admiratorii din umbră detestau clipa în care ele ridicându-se și-ar fi pierdut pentru totdeauna urma, de aceea se ridicaseră spășiți de la mese și aplaudau în neștirea parada huselor la care asistaseră. Cel mai îndrăzneț s-a apropiat și a spus:

-Doamnelor, telefoanele noastre suferă mult pentru că le ținem dezbăcate. Nu doriți să ne dați o mână de ajutor pentru că am fi în stare să le alegem cele mai urâte huse din magazin.
Mulțumite, ele au răspun în cor:
-Vă ajutăm cu plăcere, dar să știți că la Brand GSM Accesories găsiți numai huse frumoase și bune.
Peste un an, următoarele parade ale huselor de telefoane au avut loc la nunțile care s-au ținut lanț, iar oamenii și telefoanele lor au fost fericiți până la bătrânețe…


Previous Inscriptionari vitrine
Next Relaxarea intregului organism e mai importanta decat crezi